Miért válasszunk épített zuhanyt?

Oláh Gergő már felkészült a grillszezonra
Egy alapos festés ráférne otthonára?
Hőszigetelés a hőszigetelésre?

A fürdőszoba felújítása, átalakítása talán az egyik legnagyobb munkával járó felfordulást jelenti, ezért érdemes alaposan megtervezni a lépéseket. A felmerülő számos kérdés egyike a zuhanyzó helyes kialakítása. Íme, az ACO szakszerű tanácsai!

miertvalasszunkepitettzuhanyt210303 720

A legfontosabb kérdés annak eldöntése, hogy zuhanyzó kerüljön-e a fürdőbe és íz milyen típusú legyen – amellett, hogy csempével burkoljuk-e vagy inkább természetes, fából készült burkolat legyen, és milyen bútort válasszunk. A döntés megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük az épített zuhanyfülke előnyeit.

miertvalasszunkepitettzuhanyt210303 2
Az épített zuhany előnyei

 • Az épített zuhanynak köszönhetően tágasabbnak érződik a fürdőszoba. Amennyiben átlátszó üvegfallal választjuk le, akkor megfelelően világos is lesz.
 • A kicsi fürdőszobák ideális megoldása.
 • Nincs megemelt belépő, így könnyebb és kényelmesebb bejutni és kijönni.
 • Az előző ponthoz szorosan kapcsolódik, hogy a belépő nélküli kialakítás az élet minden szakaszában praktikussá teszi használatát. Gyerekek számára ideális és idősebb korban kerekesszékkel is könnyen megközelíthető.
 • Könnyen karbantartható és tisztítható. Elegendő csak arra gondolni, hogy ha ajtó nélkül készítjük el a zuhanyfülkénket, akkor máris mentesülünk például a tömítőgumi tisztítása alól.
 • Saját ízlésük szerint állíthatjuk össze a zuhanyzót: csapot, zuhanyfejet, burkolatot mind-mind a fürdő többi részével összhangban választhatjuk ki. A zuhanyzó szerves részét képezi a fürdőnek, harmonikusan illeszkedik a látványba.
ACO zuhanyfolyókák 20%-os kedvezménnyel a HOMEINFO kedvezményheteken!
A kedvezményre jogosító kuponok letölthetők ITT!

 

miertvalasszunkepitettzuhanyt210303 1
Zuhanyfolyóka az elegáns és praktikus vízelvezetésért
Az épített zuhanyzónál a vízelvezetést egyedileg kell létrehozni. Ehhez biztosítanak tökéletes megoldást a zuhanyfolyókák. Az ACO kínálatában található rozsdamentes acélból készült folyókák hosszú élettartama biztosítja, hogy évtizedekig gond nélkül használhassuk fürdőszobánkat. A hozzáértő szakemberek számára beépítésük sem okoz gondot. Amennyiben a folyókát a falhoz építjük be, akkor a burkolatot elegendő egy irányban lejtetni. Mindamellett, hogy ez kevesebb munkát jelent, a hibázás lehetősége is csekélyebb, valamint a végeredmény látványosabb megoldás lesz. Szintén előny, hogy a lapokat a beépítés során nem feltétlenül kell gérbe vágni, ami egyrészt egyszerűsíti a munkát, másrészt elegánsabb megjelenést biztosít. Ilyen módon nagyobb méretű burkolólapokat is használhatunk, azokat ugyanis nem csúfítjuk el a beépítés során keletkező vágásokkal.

miertvalasszunkepitettzuhanyt210303 3
Szintezőlábakkal könnyen a burkolat magasságához igazítható a folyóka. Amennyiben a megjelenés oldaláról közelítjük meg a kérdést, akkor szembeötlő a széles rácsmintázat. A kínálatban találhatunk rozsdamentes acélból vagy biztonsági üvegből készült változatot is. Sőt, akár a fürdőszoba csempéjével is burkolhatjuk a fedlapot, így egységes megjelenést kölcsönözhetünk a helyiségnek. Végül, de nem utolsósorban, a folyókák a kivehető bűzzárnak köszönhetően egyszerűen tisztíthatók és karbantarthatók.

www.zuhanyfolyoka.hu

 

Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop