Mesterségek ünnepe

Izgalmas fotópályázatot hirdet a jubileumát ünneplő Mesterségek Ünnepe, mely immár 25. alkalommal tölti meg a Budai Vár kanyargós utcácskáit hömpölygő és kíváncsi emberekkel, akiket a magyar hagyományok és a zene szeretete nem csak a fesztivál ideje alatt, de egész évben is összeköt. Az augusztus 18. és 21. közötti ünnepsorozat fő témája a viselet és kiegészítők. Díszvendégként a Mesterségek Ünnepe a Balti Államokat látja majd vendégül. Egész napos vásári komédiára, utcaszínházra, bábszínházra, gyermekprogramokra, esténként pedig táncházra készülhet a közönség, hogy méltón megünnepelhesse az évfordulót.

 

„Egy kerek évforduló mindig remek alkalom arra, hogy egy kicsit visszatekintsünk, és elgondolkodjunk azon, hogy honnan jövünk és merre tartunk. Egy rendezvény életében a huszonötödik alkalom azt jelenti, hogy mögöttünk van huszonnégy szép és izgalmas fesztivál, a kezdeti csetlés-botlástól a huszonegyedik századi kihívásokig, sok-sok emlék, fotók, videók. Mit szóltak volna elődeink, ha annak idején 1986-ban a stábiroda wifi ellátásáról vagy a Facebook oldalunk frissítéséről faggatjuk őket?

Szeretnénk, ha Ön is részese lehetne a nosztalgiázásnak, és együtt vennénk elő a fiók – vagy a memóriakártya – mélyéről a rendezvényen készült fotókat, rácsodálkoznánk egy-egy felemelő vagy éppen vicces pillanatra, felejthetetlen kézműves mesterünkre. Úgy gondoltuk, hogy erre a legméltóbb lehetőség egy pályázat, ahová bárki beküldheti a képeit, profi szakmai zsűri bírálja az alkotásokat, majd a legjobbakat a rendezvény ünnepélyes megnyitó ceremóniája keretében ismerjük el. Kérjük, csatlakozzon Ön is hozzánk, töltsön fel pár szép képet az Indafotóra és vegyen részt játékunkban!” – mondta Igyártó Gabriella, a Mesterségek Ünnepe főszervezője.

Több kategóriában is lehet pályázni, várnak archív, mesterek és mesterségekkel kapcsolatos, kenyérszentelést bemutató és hangulatot idéző fotómunkákat is. A részvétel díjtalan, a nevezési határidő 2011. július 20-tól augusztus 7-ig tart és igazán nagyszerű nyereményekért folyik.

A Mesterségek Ünnepe kiállításon immár hagyományosan szerkesztőségünk is részt vesz, ahová szeretettel várjuk az érdelődőket.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop