MegSzépülAVárosom

Egy milliárdos beruházás
Építmények alapozása
15 perc a környezetért

2016. január 10-én zárul a „MegSzépülAVárosom” szavazási periódusa. A Kereskedelmi Marketing Trendek Kft. szervezésében programot életre hívó hét építőipai cég (Mapei Kft., RAVAK Hungary Kft., ROLL-LUX Árnyékolástechnikai és Kereskedelmi Kft., ELKO EP HUNGARY Kft., Cetelem Bank Zrt., Bramac Kft., enHome) részvételével annak a budapesti kerületnek vagy vidéki városnak egy közterülete kerül felújításra 2016 tavaszán, amely 2015. szeptember 02. és 2016. január 10. között a legtöbb szavazatot kapja. A szervezők a kiválasztási folyamatot a lakosságra bízták, voksokat leadni a http://megszepulavarosom.hu/ weboldalon lehet.

megszepulavarosom 720

A szavazás 2016. január 10- én zárul, így egyre fogy az idő, hogy a lakosok leadják szavazataikat saját kerületükre, vagy városukra. A projekt képviselői a nyertes vidéki város vagy budapesti kerület polgármesterével közösen döntik el, hogy a település melyik közterülete kerül felújításra. A felújítás idén is kiterjedhet szemétszedésre, padok cseréjére, felújítására, virág,- fa,- bokorültetésre, füvesítésre, játszóterek felújítására, játszótéri eszközök vásárlására és beszerelésére, kerítés felújításra, ill. cseréjére, közterületi pavilonok-ülő sarkok kialakítására, közterületi szobrok állítására, vagy fitnesz eszközök telepítésére.

Az elmúlt két hónapban több mint 36 000 szavazat érkezett a projekt weboldalára. Az eddigiek alapján komoly verseny alakult ki Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, valamint Nógrád megye között. A települések versenyében Miskolc, Érd és Salgótarján állnak az élen, míg a budapesti kerületek nagy versenye a jelenlegi állás szerint a XVII., a IV. valamint XX. kerületek között fog eldőlni.

De még nincs veszve semmi! A korábbi évek nagy érdeklődésére való tekintettel a szavazat leadásának lehetőségét az újév elejéig kitolták, így még mindenkinek van lehetősége szavazni, és a verseny állása bármikor megfordulhat! Te is szavazz a településedre, ne hagyd, hogy szeretett városod, kerületed orra elől, valaki más vigye el a dicsőséget!

A programról bővebb információ a http://megszepulavarosom.hu/ vagy a projekt Facebook oldalán található.

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop