Megnyílt a Legjobb Otthon!

Indul a Creaton előválogató
Jöjjön valaki!
Eszter karácsonyfadíszei

A Legjobb Otthon Lakberendezési Kiállítás és Vásár mától május 11-ig, vasárnapig várja a lakberendezés szerelmeseit. A szép számú kiállítókon kívül megmutatkoznak a legújabb trendek, kérdezhetünk a szakma kiválóságaitól, az m2 gyerekcsatorna alkotóműhelye ugyancsak különleges élményt ígér. És persze magazinunk standját is érdemes felkeresni: a legfrissebb lapszámainkból összeállított kedvezményes csomagajánlat érvényes a három napra.

 

otthon2

 

A rendezvény szakmai támogatója a Lakberendezők Országos Szövetsége. Standjukat az „Év Lakberendezője 2013.” pályázat nyertesei tervezték meg, ahol bemutatják a legújabb trendeket, bútorokat és anyagokat. A stand szakmai partnerei kedvezményes vásárlási lehetőséget kínálnak a kiállításra érkezőknek, a neves tervezők pedig ingyenes lakberendezési tanácsokkal várják a látogatókat mindhárom kiállítási napon. A szövetség a nagyközönség számára praktikus lakberendezési ötleteket ad a szombati és a vasárnapi színpadi előadásain.
Az „a legjobb otthon” Lakberendezési Kiállítás és Vásár vendége lesz a Szobafestő-Mázoló-Tapétázó Országos Ipartestület is. A testület a szakma képviselőinek és a nagyközönségnek egyaránt színpadi előadásokat tart, bemutatva a legújabb festéktípusokat és festési technikákat, mint például a térdíszítő környezetbarát technikákat, a freskó tapétát, vagy a hőtükör hatású termofestéket. A színpadi előadások időpontja: 2014. május 10., szombat 10.30 és 2014. május 11., vasárnap 10.30.

A kiállításon nyereményjátékon vehetnek részt a látogatók, nagy értékű ajándékokkal, wellness hétvégével, értékes bútorvásárlási utalványokkal és festményekkel gazdagodhatnak.
A gyerekekre is gondoltunk! A TV maci szobájában az M2 gyerekcsatorna népszerű műsorvezetőivel különféle tárgyakat alkothatnak a gyermekek, amelyek aztán a szobájukat díszíthetik. A szülők addig megpihenhetnek a kényelmes babzsák fotelekben, vagy a szomszédos Design Stúdióban tanulhatják meg, miként lehet színt és izgalmas környezetet varázsolni az otthonukba.
Rajzpályázatot hirdettünk az általános iskolásoknak „A legmenőbb gyerekszoba” címmel, a rajzok a kiállításon megtekinthetők. A legszebb rajzot a Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke választja ki, a vasárnapi eredményhirdetésen ő adja át a nyertesnek az ajándékot.

A kiállításon Mátrai Katalin siket festőnőt is megnézhetjük munkája közben. Az alkotásait meg lehet vásárolni, egy képét pedig a nyereményjátékon kisorsoljuk. 

otthon
1146 Budapest, Dózsa György út 1.
További információ: www.syma.hu

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop