Megérkezett: 25 új homlokzati szín a Revcotól!

Megújuló energia és az alumíniumtető
Felfrissülés otthon is!
Befellegzett az energiapazarló homlokzatoknak!

Idén 25 éves a REVCO! Ez alkalomból készült el a Revco Color Collection, a legújabb Revco homlokzati színkatalógus. A paletta 25 árnyalatot tartalmaz, öt különböző stílusirányzatból, a legújabb házszíntrendnek megfelelően.

megerkezett25frisshomlokzati 720

Az új kollekció színeinek kiválasztását hosszas kutatómunka előzte meg, amelynek során nemcsak a hazai, de a nemzetközi festékipari direktívákat is elemeztük. A tónusok bemutatása rendhagyó módon a már megszokott színkártyák helyett egy speciális katalógusban láthatók a www.revco25.hu oldalon, ahol ingyenes színmintát is rendelhetnek az érdeklődők.

megerkezett25frisshomlokzati 1
Greyland – minimalizmus a maximumon
Erőt és magabiztosságot, távolságtartást és nyugalmat sugall. Nemcsak az építőipar alkalmazza előszeretettel, de a lakberendezés és a divat is újra és újra felfedezi ezeket a jól kombinálható, időtálló színeket.

megerkezett25frisshomlokzati 2
Country Cottage – a vidék varázsa
A country stílus eredetileg az amerikai tanyák, ranchok otthonosságát idézi, amelyet a természet közelsége, szeretete és az idilli hangulat jellemez. A homlokzaton a mesterségesen öregített színek, a zöldes-, barnásszürkék otthonosságot kölcsönöznek a háznak.

megerkezett25frisshomlokzati 3
Soft Powder – púderes frissesség
A szépségipar színeit idéző púderes árnyalatok akár egy sminkpalettán is szerepelhetnének, mégis tökéletesen megállják helyüket bármelyik homlokzaton. Elegáns, időtálló színek, tele boldogsággal, frissességgel és könnyedséggel.

megerkezett25frisshomlokzati 4
Cream Shades – az otthon melege
A modern, krémszínű árnyalatokat azoknak ajánljuk, akik valami különlegeset keresnek. A visszafogott pasztellszínek kissé tompábbak a púderes árnyalatoknál, de az előkelőség ezekre az árnyalatokra is jellemző.

megerkezett25frisshomlokzati 5
Clay Tones – a természet tónusai
A természet megalkotta a színeit, mi csak kölcsön vettük tőle. Az agyagos, homokos árnyalatok tökéletesen illeszkednek a modern és a klasszikus formákhoz is. A földszínek kedvességet, nyugalmat, harmóniát és biztonságot árasztanak a környezetük számára.

www.revco.hu
 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop