Megbízható Electrolux szárítógépek

Az Electrolux márka ötvözi a klasszikus dizájnt a hihetetlenül modern funkciókkal és teljesítménnyel, olyan szabadalmaztatott funkciókat kínálnak, amellyel kevés más vállalat tud lépést tartani. A szárítógépek tekintetében továbbfejlesztette LuxCare Dry technológiáját a Balanced Dry nevű termékkel, így az érzékelők még jobban képesek detektálni a nedvességet és az optimális mennyiségű hőt megfelelő ideig alkalmazni.

A felsőbb kategóriás modellek például képesek jelezni, hogy egy kabát vagy takaró külseje mennyire nedves a belsejéhez képest, és beállítják a ciklusidőt és a hőmérsékletet, hogy megszáradjanak és bolyhosak maradjanak. Ezzel a ruha gyorsabban szárad, így időt takarítunk meg. Cikkünkben az Electrolux EW7H458B PerfectCare hőszivattyús szárítógép példáján keresztül segítséget nyújtunk ahhoz, hogy a számunkra megfelelő gépet vásároljuk meg.

A kompatibilis szárítógép
Kialakításukat tekintve ezek a szárítógépek valamivel áramvonalasabbnak tűnnek, mint elődjeik (amelyek már szép dizájnnal rendelkeztek), és jóval több ruha is elfér bennük annak ellenére, hogy külső méreteik megegyeznek. Ami pedig a legjobb: ha van egy régebbi Electrolux mosó- és szárítógépünk, akkor a meglévő talapzatai tökéletesen működnek ezekkel a típusokkal. A példamodellt hozzávetőlegesen 200 ezer forintért szerezhetjük be. Nézzük a pozitív és negatív tulajdonságokat!
Előnyök:

 • áramvonalasabb megjelenés
 • továbbfejlesztett érzékelők a gyorsabb és pontosabb ciklusok érdekében
 • Optic Whites ciklus az innovatív, fehérítő nélküli fehérítéshez
 • kompatibilis a régebbi generációs rakodókészlettel és talapzatokkal.

Hátrányok:

 • Nincs olyan kényelmes automata mosószer-adagoló, amelyet előtölthetne, mint a Whirlpool, GE és Miele szárítógépeknél,
 • nem minden terméknél érhető el a vezeték nélküli hálózatfunkció.

További jellemzők
Tisztítási teljesítmény. Az olyan funkciók, mint a gőz, sokat segítenek, ha allergiás családtagjaink vannak. A gőz növelheti a víz hőmérsékletét a mosogatókádban, így elősegíti a tisztítási teljesítményt és a mosószer hatékony feloldását. Az Electrolux Perfect Steam technológiája alulról engedi ki a gőzt, ami a makacs foltokat célozza meg. A gyártók szerint a gőzzel felszerelt gépek kevesebb energiát és vizet fogyasztanak, mint a hagyományos háztartási berendezések.

Kímélő gondoskodás. A SensiCare rendszer minden töltetnél a ruhaneműk nedvességtartalmához igazíthatja a program időtartamát, így megakadályozza, hogy túlszáradjanak. Ennek következtében nem csak a ruhát kíméljük, de időt és energiát is megtakarítunk vele.

A fentiek mellett a svéd cég olyan modelleket kínál, amelyek körülbelül 15 perc alatt tisztítják meg a ruhákat.

Fontos a méret
Az egymásra rakható mosó- és szárítógépek tökéletesek, ha értékes helyet szeretnénk megtakarítani. Azért, hogy ne kelljen állandóan hajolgatunk a ruhaneműért, a gyártó hozzáillő színű talapzatokat kínál, amelyek körülbelül 15 cm-re emelik a mosó- és szárítógépet a talajtól. A talapzatok jól jönnek a nyitható tárolófiókokkal, sokan éppen ezért vásárolnak egy kombinált (kettő az egyben) berendezést, amely hosszabb távon szintén jó befektetés.

Meddig bírják a strapát a szárítógépek?
Általában minden gyártó arra törekszik, hogy termékeiket elég sokáig tudjuk használni. Általánosságban elmondható, hogy öt-nyolc évre tervezték a gépeket – természetesen ez az időtartam függ attól is, hogy mennyire vigyázunk rájuk. A cég a termékeivel komolyan veszi a minőséget, és az iparág vezető átfogó garanciáját kínálja, beleértve a 10 éves motor- és élettartam-garanciát, amely nyugalmat biztosít a rázkódással kapcsolatos problémák esetén, az Energy Star korlátozott jótállását 1 éves alkatrészekre és munkára, valamint 3 évet bizonyos alkatrészekre. A hazai webáruházakban igen széles a szárítógép-kínálat, azonban vásárlás előtt érdemes alaposan körülnézni, és elolvasni a vásárlói visszajelzéseket.

 


Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop