Madridi ház hívogató terekkel

A tágas telekre épült energiatakarékos, környezetbarát műszaki megoldásokat felvonultató családi ház a kétgyermekes madridi fiatal házaspár minden óhaját figyelembe véve valósult meg.

madridi-haz-amiotthonunk

A The Room Studiót nem kell bemutatni olvasóinknak, számos projektjük szerepelt már magazinunkban, valamennyiben domináns szerepet játszik az elegancia és a letisztultság. A kétgyermekes madridi orvosházaspár, Andrea és Gonzalo azt szerették volna, hogy újonnan épülő családi házuk kiszolgálja mind a családi, mind a társasági életüket.

madridi-haz-amiotthonunk

A földszintre tervezett nappaliban kényelmesen elfér akár egy népesebb vendégsereg is, a többfunkciós terekben házimozi és egy – a belmagasságot kihasználó – játszóház is készült mászófallal, a fölső szintre kerültek a háló- és pihenőhelyiségek, a pincében pedig a parkolók mellett kialakítottak egy edzőtermet is. A kert is tökéletesen illeszkedik a házhoz, a hatalmas ablakokon keresztül a medencére és a szabadtéri étkezőre nyílik kilátás. Az energiatakarékosság szem előtt tartásával létesült a ház gépészete napelemmel, hőszivattyúval, smart home csúcstechnológia vezérli a fűtést, klímát, a fényeket, redőnyöket.

madridi-haz-amiotthonunk

A külső és a belső tereket tornác köti össze, az uszoda és a parkosított kert is könnyen megközelíthetők. A lakók tavasztól őszig élvezik a fűtött vízű medencét és a konyhakapcsolatos, barátságos teraszt. „A formai elegancián és nyugalmat árasztó anyagokon túl olyan építészeti projektben gondolkodtunk, amelyben minden tér önálló atmoszférát képvisel, mégis integrált.” – mondja Meritxell Ribé, a tervezőpáros női tagja. A projekthez nemes anyagokat, különböző textúrákat használtak, amelyek különleges érzeteket keltenek.

madridi-haz-amiotthonunk

Az olajozott tölgyfapadló és az olajozott diófaburkolat együttes felhasználásával a cél a kontrasztok megteremtése volt az egész házban. Mindenütt lágy kromatikus felületeket használnak, kékekkel, terrakottával és füstölt üveggel. A bútorok és a dekoráció, mint a The Room Studio projektjeinél mindig, kortárs és meleg színű textilekből, fából készült, ennek köszönhetően a ház minden pontján tökéletes intim családi tereket fedezhetünk fel.

A barcelonai stúdió mottója: komfort, esztétika és kreativitás. Melegséget árasztó, nőies-férfias elemeket egyenlő arányban keverő megnyerő enteriőrjeiknél a figyelem a legapróbb részletekre is kiterjed, különösen a világításra. theroom-studio
The Room Studio
www.theroom-studio.com

 


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop