Legyünk otthon otthonunkban

Okosotthon, komfort és biztonság
A sokoldalú és dekoratív gabion
Háztartási meleg víz előállítása

Ha otthonunk árnyékolásáról van szó, jusson eszünkbe három szó, melyek a legfontosabb szerepet játsszák abban, hogy hétköznapjainkat teljes kényelemben éljük. Minőség, megbízhatóság, komfort.

 

 

Az ALUKON-Redőnyök választása során biztosak lehetünk abban, hogy ez a három tényező teljesül.
Magyarországon a legtöbben alumínium redőnyt választanak, amely számos előnnyel rendelkezik műanyag társaival szemben.

Milyen előnnyel jár egy ALUKON-redőny?

Az ALUKON redőny rendszerek biztosítják a privátszférát otthonunkban, hiszen nem engedik a kíváncsi tekinteteket belesni ablakunkon.
Ma egyre jobban foglalkoztat mindenkit az energiatakarékosság fogalma. Egy jól megválasztott redőnnyel télen nem az utcát fűtjük, mert redőnyeink bent tartják a meleget a házban, ahol annak a helye van. Így energiát spórolunk meg, ami hosszútávon is kamatoztatható, hiszen a fűtési költségünk is alacsonyabb lesz.
Nyáron érdemes a redőnyöket leengedve hagyni, a kis fényreteszeknek köszönhetően így is jut fény a helyiségünkbe, miközben biztosítjuk a kellemesen hűvös levegőt.

Egy kiegészítő feltolásgátló segítségével otthona biztosítva van, hiszen megközelíthetetlen lesz a betörőknek.
Jöhet erős napsugárzás, vihar, szél, jégeső, redőny rendszere megvédi Önt az időjárás viszontagságaitól.
Otthona a legforgalmasabb utak mellett is a csend szigete lehet az ALUKON redőny hangszigetelő képességének köszönhetően.
Az ALUKON redőnnyel hosszú évekre kötelezi el magát. A korrózióálló alumíniumnak köszönhetően redőnye nem igényel nagy karbantartást, újrahasznosítható és rendkívüli  stabilitás jellemzi.

Redőnyeink kezelését is a hétköznapi igényeknek megfelelően alakítottuk ki, mindegy hogy az egyszerű gurtnis vagy zsinóros meghajtással működik, mechanikus hajtókarról van szó vagy a kényelmes motoros vezérlés mellett dönt,  az ALUKON redőnnyel napjai még komfortosabban fognak telni.
Hogy nyáron is gondtalanul szellőztethessen anélkül, hogy a rovarok támadásától kellene tartania, minden ALUKON redőny rendszer integrálható szúnyoghálóval, ahol a tokban annyi hely  sincs, hogy egy kisebb rovar átverekedhesse magát.

Mindezeken felül otthonát új színekbe öltöztetheti a széles ALUKON színeknek köszönhetően.
Nálunk nincs lehetetlen.

Alakítsa ki háza designját redőnyének tokformája szerint. Lehet kerek, egyenes, negyedkör, vakolható, ferde, minden megoldható!

Legyen otthon otthonában ALUKON redőnnyel!

alukon.com

 

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop