Legyen mindig összeköttetésben otthonával

Az io-homecontrol egy olyan új rádiós rendszer, amelyet több neves gyártó is alkalmaz az otthonautomatizálásban. A rendszer legnagyobb előnye, hogy a kiadott parancs tényleges végrehajtásáról a motor egy visszajelzést küld a távirányítóra, így biztosak lehetünk benne, hogy a vezérlőfelületről kiadott parancs megtörtént. Az intelligens otthon technológiának köszönhetően minden io technológiával működő termék vezérelhető.

legyenosszekottetesbenotthonaval 720

A Somfy az io-homecontrol rádiós technológiát alkalmazta a TaHoma® vezérlőegységhez, mivel biztonságos:
– beszerelése és használata egyszerű, valós idejű visszajelzést kapunk az eszközök aktuális állapotáról (nyitva, zárva, stb.),
– megbízható működés: a kiadott parancsot automatikusan frekvencián küldi ki (3 különböző frekvenciát használ),
– 128 bites titkosítású kommunikáció (mint a bankkártyáknál).

Kényelmes
A ház árnyékolóinak, ablakainak, fűtésének, világításának automatizálásával kényelmesen működtethetők otthonunk eszközei távvezérlőről vagy internetes hozzáférésen keresztül akár távolról is.

A TaHoma® doboz közvetítésével bármikor ellenőrizhető berendezéseink állapota, amivel időt, energiát és pénzt takaríthatunk meg.

Legyen biztonságban otthonunk!
A ház nagyobb biztonságban lesz, nyaralás alatt is hazanézhetünk a biztonsági kamerákon keresztül. A riasztóval is összekapcsolt rendszer már a kapun való behatolás után aktiválódik a mozgásérzékelők parancsára: a redőnyök automatikusan lehúzódnak, és felkapcsol a világítás, értesítést kapunk a riasztásról.

Energiamegtakarítás észrevétlenül
A beépített időzítőknek és érzékelőknek köszönhetően a távoli elérést is biztosító központi vezérlőrendszer az időjáráshoz igazodva hatékonyan és energiatakarékosan működteti otthonunkat, összhangot teremt a természetes és mesterséges fényszabályozás között, kellemes hőmérsékletet biztosít (hűtés- és fűtés- szabályozás) a házban élő felhasználók egyéni igényeit is figyelembe véve.

Intuitív használat
A TaHoma® segítségével interneten keresztül kívánság szerint vezéreljük és ellenőrizhetjük a teljes házat. A képes megjelenítésnek köszönhetően egyszerűen hozhatunk létre forgatókönyveket. A biztonságos hozzáférés történhet számítógépről, tabletről vagy okostelefonról. Minden egyes termék tetszőleges pozícióba állítható. A termékek aktuális pozíciója megjeleníthető.

Mi az a TaHoma®?
A TaHoma® egy egyszerű, felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkező rádiós vezérlőrendszer, amivel jelentős mértékben csökkenthetők a ház rezsiköltségei. Energiahatékony, nagyobb kényelmet biztosít az otthon tartózkodók számára, és a teljes házautomatizálás lehetőségét nyújtja, mindezt elérhető áron. Mintegy 100 típusú Somfy berendezés kompatibilis a rendszerrel, ezen kívül más vezető gyártók termékeivel is együttműködik (Velux, Honeywell, stb.).

Hogyan működik a TaHoma®?
Amennyiben van internetkapcsolat, a routerhez csatlakozva a TaHoma® automatikusan elindul, és összehangolja a házban felszerelt vezérelhető termékeket. A tesztelés után a különböző berendezések saját igényre szabva elnevezhetők, pl. gyerekszoba redőnyei, nappali rolói stb.

Példák:
– Készítse elő a házat a nyaralásból való visszatérésre: nyissa ki a tetőablakokat és szellőztesse ki a helyiségeket.
– Nyissa ki munkahelyéről saját számítógépén a bejárati ajtót, ha gyermekeesetleg otthon felejtette a kulcsot.
– Nem tudja, hogy kihúzta-e a vasalót? Egyszerűen nézze meg okostelefonról vagy laptopról, és szükség esetén kapcsolja ki a rádiós csatlakozót.
– Éppen bevásárol, és már szemerkél az eső? Zárja be a bukóablakok redőnyeit okostelefonján keresztül.
– Téli szünetről tart hazafelé a család? Kapcsolja be a fűtést, hogy mire hazaér a család, kellemes meleg fogadja.

Ha a TaHomA® dobozzal kapcsolatban árajánlatot vagy bővebb infromációt szeretne kérni a Somfy K . munkatársától, érdeklődjön az info@somfy.hu email címen, vagy a 06 1 814 5120-as telefonszámon.


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop