Légies terek kék tónusokkal

A The Room Studio teljes belsőépítészeti felújítás során alakította ki kékekkel, színes dekorelemekkel a vidám hangulatú, luxus színvonalú penthouse-t Barcelona szívében, egy háromtagú család számára.

A karrier és a jobb iskolák érdekében nagyvárosba költöző háromtagú család olyan új ingatlant szeretett volna vásárolni magának, amely tökéletesen kompenzálja őket korábbi zöldövezeti, ősfákban, virágokban gazdag kertes házukért. Mialatt két évnyi keresés alatt rengeteg eladó családi házat megnéztek egyik sem nyerte el a tetszésüket, ezért fontolóra vették a lakásvásárlást. Kitartó keresgélés után Barcelona szívében leltek rá erre a tágas, felső emeleti ingatlanra, amelyet gigantikus, mintegy 120 négyzetméteres terasz vesz körül, többé-kevésbé kertigényüket is kielégítve. A penthouse nagyszerű kilátással, minőségi felszereltséggel rendelkezett, modern berendezését viszont lakberendezőre bízták.

A helyiségek korábbi elrendezését alapvetően meghagyták, minimális beavatkozásokat csupán azért végeztek, hogy még több egymásba nyíló, tágasabb teret kapjanak, elkerülve a falakkal való elválasztást. A feleségnek a színpalettát illetően konkrét elképzelései voltak: a kék színnek minden helyiségben, így a nappaliban, a konyhában, a hálószobában és a teraszokon is jelen kellett lennie. Ez szerinte egy viszonylag semleges, mindenki által kedvelt árnyalat, ami amellett, hogy gyönyörű alapot ad az otthon dekorálásához, nyugtató hatása is van, s mivel univerzális, sosem megy ki a divatból. Jól kiegészül bézzsel vagy fehérrel, friss és időtálló módon lehet vele alkotni, és azok számára is vállalható, akik nem kedvelik a túl színes összhatást. A lakás minden falát vászon- és pamuttapétával, valamint fa lambériával borították, ennek hatására esett át a penthouse erőteljes esztétikai változáson.

A kék szín mellett a tölgyfa minden térben közös szálként fut végéig. A végeredmény önmagáért beszél: homogén és tágas terek mindenütt, természetes fénnyel a középpontban, garantálva az itt élők mindennapos jó kedélyét.

A barcelonai stúdió mottója: komfort, esztétika és kreativitás. Melegséget árasztó, nőies-férfias elemeket egyenlő arányban keverő megnyerő enteriőrjeiknél a figyelem a legapróbb részletekre is kiterjed, különösen a világításra
The Room Studio
www.theroom-studio.com

 


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop