Látvány és kényelem

Kitörési lehetőség?
Kertvárosi fejlesztés
Duguláselhárítás, házilag

A Zanussi egy teljesen új beépíthető termékválasztékkal jelent meg a magyar piacon. A QuadroTM termékcsalád igényes, modern készülékei sok hasznos funkcióval és jellemzővel teszik egyszerűbbé a fogyasztók életét. Az új modellek azoknak készültek, akik inkább a családjukkal és barátaikkal szeretnék tölteni az idejüket, nem a házimunkával.A Zanussi QuadroTM termékcsalád tervezésekor két szempont vezérelte a tervezőket. Hangsúlyos volt egyfelől a dizájn, hogy a készülékek önállóan, és a termékcsalád más modelljeivel együtt is jól mutassanak a konyhában. Ugyanakkor sok olyan funkció vált elérhetővé az új termékekben, melyeket eddig csak a felsőbb kategóriás háztartási készülékekben találhattunk meg.

 

A beépíthető készülékek közül a sütő és az elszívó látszik legjobban a konyhában, ezért e két készülék dizájnja jelentősen befolyásolja a konyha összképét. A Zanussi QuadroTM sütők kezelőpanelén jól látható, meleg, borostyán színű LED kijelzők mutatják, milyen beállításokkal működik éppen a készülék. Az ajtók körül eltűnt a rozsdamentes acél keret. Az egész ajtó fekete üvegből áll, így a hideg, ipari hangulatot modern, igényes dizájn váltotta fel. Az üvegajtón keresztül nagyon jó a rálátás a – kategóriájában egyedülállóan – nagy, 74 literes sütőtérben készülő finomságokra. Az új sütőben ráadásul minden eddiginél egyenletesebben sülnek meg az ételek. Újdonság az automatikus tisztító funkció is, így mostantól nem kell bajlódni a sütő falára égett étel lesikálásával.

Látvány tekintetében a konyha másik meghatározó eleme az elszívó.. Az elszívókat sikerült úgy megtervezni, hogy egyedi, modern, attraktív, de mégsem hivalkodó elemei legyenek a konyháknak. Az új modellek csendben szűrik meg a konyha levegőjét, a halogén égők pedig jól megvilágítják a főzőlapot és a munkapultot. De akár hangulatos háttérvilágításnak is lehet használni az elszívó fényét.

A beépíthető mosogatógépeknél és hűtőszekrényeknél a dizájn nem, a pakolótér és az energiafogyasztás viszont annál fontosabb. Az új mosogatógépek, a sütőkhöz hasonlóan számos olyan jellemzővel bírnak, melyek eddig csak a drágább készülékekben voltak elérhetők. Ilyen az automata program, mely egy gombnyomásra beállítja a piszkos edények elmosogatásához a megfelelő paramétereket. A nagy pakolótér, az állítható kosarak, a 30 perces gyorsprogram és a késleltetett indítás a háziasszonyok életét teszik kényelmesebbé. Az új, A+ energiaosztályú modellek rendkívül energiatakarékosan dolgoznak, így alacsonyan tartják a költségeket.

A QuadroTM termékcsalád hűtőszekrényeinek változatlan külső méret mellett nagyobb a pakolóterük, így akár az egész heti élelmiszer belefér. A magasabb felszereltségű modellek ráadásul Crisp No Frost technológiával működnek, ami megfelelő szinten tartja a hűtőtérben a páratartalmat, így az élelmiszerek hosszabb ideig maradnak frissek. Az új hűtők többszörösen kímélik a környezetet. Mivel az élelmiszerek sokáig megőrzik frissességüket, nem kell kidobni az ételeket. Ezzel csökken a háztartási hulladék mennyisége. Ugyanakkor az A+ energiaosztályú hűtők nem csak az ökológiai lábnyomot csökkentik, hanem az áramszámlát is.

www.electrolux.hu

 

{gallery}images/stories/aktualis/2012_05/electrolux/f{/gallery}

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop