Környezettudatos építkezés stresszmentesen

Trendek a folyamatos megújulás jegyében
Olcsó ablak vs. drága szakember
A tetőtér-felújítások ablaka

A Xella Magyarország Kft. igazodva a hazai építési piac kihívásaira, bevezeti hazánkban is a nagy elemes építési rendszerét családi házak építéséhez. Nincs meglepetés, nincs bizonytalan kivitelezés, előre kalkulálható, garantált árak, feltételek, szakkivitelezők.

kornyezettudatosepitkezesstresszmentesen 720

Ki ne álmodott volna utánjárás és problémamentes házépítésről? Az építkezésnek nem kell feltétlenül óriási fejtöréssel járnia, szerencsére van már megoldás arra, hogy a kivitelezéssel járó feladatok és az ehhez kapcsolódó stressz a minimálisra csökkenjen. A Xella Magyarország Kft. új fejezetet nyit a magánépíttetők számára, és egyszerre két olyan újdonsággal jelenik meg az építőipari piacon, amivel az elképzelt családi ház gyorsan, pontosan és költséghatékonyan realizálódik.

kornyezettudatosepitkezesstresszmentesen 1
Az egyik egy olyan komplex szolgáltatás, amely az építkezés teljes folyamatát lefedi. Az Ytong Kész-Ház program lényege, hogy ne az építtetőnek kelljen kézben tartani az építkezés minden egyes lépését, hanem rábízhassa magát a nagyobb tapasztalattal rendelkező szakemberek javaslataira. A program első lépéseként a megrendelő a mintatervek alapján kiválasztja az egyszintes házak alaprajzai közül a neki leginkább megfelelőt. Mindez nem azt jelenti, hogy ne lenne lehetőség változtatni, az igényeinkre szabott egyedi elképzeléseket belecsempészni a kész tervbe. A koncepciótól a családi ház megvalósulásáig az Ytong Kész-Ház Partnerek jelentik a rendszer gerincét. Olyan vállalkozók, akiknek a legfontosabb a minőség, a gyorsaság, a megbízhatóság, valamint a ház lakóinak biztonsága. A kijelölt partnerek a tervezést, a kivitelezést, az építőanyagok beszerzését, valamint az építkezés bonyolítását fogják össze, úgy, hogy kezelik a helyi területi adottságokat és az építtetői igényeket egyaránt.
A mintatervek hagyományos, illetve az új innovatív vasalt pallós kivitelezési módszerre készültek.

Az Ytong Lambda falazóelemek használatával

 • egyrétegű, alacsony energiaigényű,
 • kitűnő épületfizikai tulajdonsággal bíró (optimális nyomószilárdság, kiváló hőszigetelő képesség, megfelelő páraszabályzás, tűzvédelem)
 • környezetbarát korszerű falazatok építhetők,
 • ezáltal a kiegészítő hőszigetelések idő és költség vonzata megtakarítható.

A második új dolog –, amellyel a vállalat megtesz mindent annak érdekében, hogy a házépítők kényelmét tovább növelje –, hogy az idei évtől kibővült az Ytong termékpalettája az innovatív vasalt fal-, tető- és födémpallókkal.

Az Ytong vasalt pallós építési rendszer alkalmazásával

 • egy munkanap alatt akár 100 m² falfelület is megvalósítható (a nagy elemekből, és a daruval történő beépítésből adódóan).
 • a daruval történő termék mozgatás csökkenti a szükséges élőmunkaerő mennyiségét,
 • ugyanazokat a kiváló épületfizikai tulajdonságokat érjük el egy rétegben, mint a hagyományos Ytong falazóelemmel.
 • az összes elem tökéletesen egymáshoz illeszthető (előzetes tervek alapján milliméter pontosan kerülnek legyártásra), így nem keletkezik építési hulladék és a hőhidak is megelőzhetők.

A nagy elemes építési rendszer nemcsak az Ytong Kész Házai esetében alkalmazható, hanem egyedi tervek rendszerkonszignációt követő építésére is optimális.

Az Ytong Kész Ház programja és az innovatív vasalt pallós építési rendszer együttes alkalmazása a legjobb megoldás, amennyiben rövid idő alatt energiahatékony, kitűnő hőszigetelő képességű és környezettudatos családi házat szeretnénk építeni.

Hívjon, keressen, tájékozódjon a következő elérhetőségeinken.
Telefon: 06-80-69-69-00
E-mail: zoldszam@xella.com

ytong banner2021

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop