Könnyebb munkavégzés homlokzati állvány bérlésével

Amikor a létra már kevés és az emelő sem opció, akkor ne habozzunk homlokzati állványt bérelni. A nehezen elérhető, nagy kiterjedésű felületek tisztítása, kezelése, a falazási munkák kivitelezése szinte lehetetlen feladatnak számít a megfelelő állványzat nélkül. A Profirent viszont komplett állványprogrammal és kiegészítőkkel áll az ügyfelek rendelkezésére.

Bérlés többféle formában

Mint tudjuk, soha nincs két egyforma feladat, a változó körülmények határozzák meg a munka menetét. A kivitelezés elkezdése előtt gondos tervezésre van szükség a megfelelő előkészületek elvégzéséhez, hiszen ezzel biztosítható a további munkafázisok gördülékenysége. Többféle állványrendszer közül választható ki az ideális változat, egy közös van bennük, a jó minőség, ami alapelvárás, hiszen szorosan kapcsolódik a biztonsághoz.

Mit kínál a homlokzati állvány bérlése?

Ha már szó esett a biztonságról, érdemes közelebbről is megvizsgálni a homlokzati állványok szerkezetét és egyes elemeit. A járófelület az egyik legfontosabb része az állványzatnak, hiszen ezzel folyamatos az érintkezés munka közben, tehát elengedhetetlen a strapabíró, csúszásmentes kivitel, amit a perforált acéllemezek biztosítanak. A szintek és az összekötő elemek sem lehetnek túlzsúfolva, mégis kellő stabilitást kell nyújtaniuk. A bérbe vehető homlokzati állvány alapszélessége 0,73 méter, míg a munkaszintek magassága 2 méter. A guruló alumíniumállványok a kisebb családi házak felújításánál számítanak remek segítségnek, mert könnyen mozgathatók, és akár lépcsőre is felépíthetők a szintezhető lábak révén.

Mikor érdemes homlokzati állványt bérelni?

Nemcsak az építési munkák alkalmával használhatjuk ki az állványrendszerben rejlő lehetőségeket, hanem pl. ha falpótlásra, ideiglenes időjáráselleni védelemre van szükség, vagy ha esedékes egy átjáró híd építése stb.

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop