Két izgalmas új ízvilág

Van megoldás a hőguta ellen
Az otthon illatai és díszei
Dohányzás a munkahelyen

Kedveled a változatosságot? A páratlan újdonságokat, egyedülálló ízeket, egzotikus tájakat? Élvezed, ha mindig más, minőségi különlegességgel kényeztetheted magad a reggeli kávézások során? Mostantól két új ízzel is próbálkozhatsz. A Tchibo kibővült kávékapszula-választékának legújabb tagjai Kolumbia és India hangulatát idézik meg az otthonodban.

 

A Colombia Andino telt ízű caffe crema, amely friss karakterrel kényezteti az érzékeket. A kolumbiai termőterületen egyenletes trópusi éghajlat uralkodik, ami egyedülállóan kíméletes érési folyamatot jelent a kávécseresznyék számára. Ennek köszönheti a kávé a finoman fűszeres, leheletnyi citrusos aromáját. A kifejező íz kibontakoztatását a Tchibo által alkalmazott egyedi pörkölés teszi teljessé.

A másik újdonság, az India Sirisha szintén caffé crema, amely karakteresen testes, és harmonikusan kiegyensúlyozott jellegével tűnik ki a kínálatból. India kontinentális éghajlata mézre és malátára emlékeztető, lágy aromát kölcsönöz a kávénak, amelynek fűszeres árnyalata tökéletesen érvényesül a Tchibo egyedi pörkölése révén.

A két újdonsággal együtt 12 tagúra nőtt a Tchibo kávéfőzőihez kapható kapszulák kínálata. A száz százalékban fenntartható gazdaságokból származó kávék garantáltan megőrzik frissességüket az aromazárt kapszulákban, így páratlan ízélményt kínálnak. A Tchibo kávéfőző gépeivel, a Cafissimo Compact vagy a Cafissimo Classic készülékkel gyorsan és egyszerűen, néhány gombnyomással elkészíthető a kávé a kapszulából, amely mindig tökéletes az optimálisan beállított különböző nyomásfokozatoknak köszönhetően.

Colombia Andino és India Sirisha kapszulák szeptember 2-től, 1095 forintos áron kaphatók a Tchibo üzletekben és a www.tchibo.hu webáruházban.

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop