Kik szeretnek lakóparkban lakni?

A lakóparkok számtalan előnnyel rendelkeznek a családi házakhoz képest és az áruk is kedvezőbb. Köszönhetően az építőipar fellendülésének, egyre több lehetőség közül válogathatunk. A kiélezett verseny rákényszeríti a kivitelezőket is, hogy minőségi munkát végezzenek, amit kedvező áron értékesítenek. Így a vásárlók csakis nyertesei lehetnek egy lakóparki lakásnak.

kikszeretneklakoparkbanlakni 720

Magyarországon gombamód szaporodnak az utóbbi években az új építésű ingatlanok, de még így is nehéz jó minőségű, modern és megbízható lakóparkot találni, ahol akár egyedül, akár párunkkal, akár családdal együtt költözhetünk.

Érdemes modern lakóparkba költözni!
A telekárak megugrásával sok helyütt a használtingatlan-árak is elszabadultak, a családi házak és a panellakások piacán is. Így aztán sokkal jobban megéri ár-érték arányban inkább egy új építésű lakást vásárolni, és nemcsak azok számára, akik életvitelszerűen szeretnének ott élni, hanem befektetési szempontból is. Sok lakóparki lakást ugyanis cégek, vállalkozások vagy albérletező magánszemélyek vásárolják meg, így irodahelyiséget, üzletet vagy valamilyen szolgáltató-helyiséget is megálmodhatnak a tulajdonosok az épület egyes részeiben.

A nagyszerű befektetési lehetőség magánszemélyként is megtérül az elkövetkezendő években, hiszen albérletként is kiadhatóak ezek a csodálatos környezetben elhelyezkedő lakások. Gyönyörű látványtervével hódították meg a leendő tulajdonosok szívét a Kassák Passage-i lakások, amelyeket a Livinghomes webcímen érhetnek el az érdeklődők. Így hát nemcsak családokat, hanem párokat, egyedülállókat és befektetőket is várnak az értékesítő munkatársak.

A lakópari lakások legnagyobb előnyei
Elsősorban azoknak ajánlják a szakértők a lakóparki lakásokat, akik igénylik a közösségi élettereket. Ezek az épületegyüttesek ugyanis saját udvarban, gyönyörű parkövezetben találhatók, ahol az egymás szomszédságában élők baráti kapcsolatban tölthetik el mindennapjaikat. A lakók életét könnyíti és a közösségi érzés megerősítését szolgálják az elérhető közösségi szolgáltatások is, például az épületben található közösségi nappali, ahol közös programokat is tervezhetünk és szervezhetünk a lakóparkban élőkkel. Külön üzleti sarok áll az otthonról dolgozók és tanulók rendelkezésére, ha például nyomtatni szeretnének. A könyvmolyok is otthon érezhetik magukat, és örömmel válogathatnak az épület saját közösségi könyvtárából. A livinghomes.hu még a közösségi autózást is megreformálta prémium kategóriás autómegosztó szolgáltatásával, amely a lakóközösség számára érhető el. Ugyancsak mindenki használhatja a közös fészert és a lakóparki csomagpontot is.
A tökéletes lakóparki lakás tehát nem álom többé!

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop