Kényeztetés mindenkinek

Annak is, akinek pici a konyhája, és nem fér el benne egy normál méretű (60 cm széles) mosogatógép. Az Electrolux keskeny kivitelű RealLifeTM mosogatógépei csak méret tekintetében jelentenek kompromisszumot. Tisztítási hatékonyságuk átlagon felüli, éppen úgy, mint normál méretű társaiké.

 

A mosogatógépek terjedésével lassan kijelenthetjük: mosogatni jó! Mert egy jól pakolható, hatékonyan dolgozó géppel valóban az. A forró víz miatt tisztábbak lesznek edényeink, kevesebb vizet és tisztítószert használunk, és sokkal több szabadidőnk marad, mintha kézzel mosogatnánk. A 45 cm széles Electrolux RealLifeTM modellek megjelenésével pedig már a helyhiány sem jelent akadályt.

Az Electrolux tavaly mutatta be a RealLifeTM technológiát a 60 cm széles modellekben. Az idén, a keskeny mosogatógépekben is bemutatkozott az új megoldás, így a kis konyhákban sem kell lemondani a hatékony mosogatásról. Az LGA független Német Teszt Intézetben elvégzett vizsgálatok azt mutatták, hogy az új rendszerrel működő mosogatógépek átlagon felüli tisztító hatással dolgoznak. Ez a hatékonyság az alsó vízkarra szerelt FlexiSpray szórókarnak köszönhető.

A FlexiSpray szórókar önállóan is forog, így a vízsugár az edények legnehezebben elérhető részeire is eljut, bárhogyan is lettek bepakolva. A készülékben összesen öt irányból érkezik víz az edényekre, egy felülről, kettő a középső karról, és az új forgókar miatt, szintén kettő alulról. Így a gépben lévő tányérok, poharak akkor is teljesen tiszták lesznek a program végére, ha nem katonás rendben állnak.

Az Electrolux RealLifeTM mosogatógépeket valóban a valós életre tervezték. A készülék alkalmazkodik hozzánk, nem mi a mosogatógéphez. Úgy pakolunk bele, ahogy éppen használjuk az edényeinket, s a nap végén nem kell újra átrendezni a pakolóteret, ha még néhány edényt be akarunk tenni. Egymás tetejére is rakhatjuk az edényeket, és az sem baj, ha egy nagyobb tálat, vagy hosszú szárú poharat akarunk berakni utolsónak. A felső kosarat ugyanis még megpakolva is könnyen feljebb emelhetjük, vagy lejjebb engedhetjük a FlexiLift rendszernek köszönhetően. Így ott alakíthatunk ki nagyobb helyet, ahol arra szükség van, s ezzel optimalizálhatjuk a belső tér kihasználtságát.

Az Electrolux RealLifeTM mosogatógépek egyedülálló AutoOff funkciója, három perccel a program vége után, automatikusan kikapcsolja gépet. Így a készülékek, a következő bekapcsolásig, egyáltalán nem fogyasztanak energiát. A nappali áramfogyasztás tovább csökkenthető, ha a késleltetett indítás funkciót kihasználva, éjszaka dolgozik a gép. A RealLife mosogatógépek alacsony energiafogyasztásuk mellett a vízzel is spórolnak. Az 5 irányból érkező vízsugár csupán a hatékonyságot növeli, a készülékek vízfogyasztását egyáltalán nem. A 45 cm széles, beépíthető és szabadonálló RealLifeTM modellek mindössze 8-9 liter vizet használnak fel egy tele töltet mosogatása során. A készülékek AquaSave rendszere lehetővé teszi, hogy a gép minden esetben a lehető legkevesebb víz felhasználásával mossa tisztára az edényeket. A keskeny RealLifeTM mosogatógépek az összes Electrolux modellhez hasonlóan AAA vagy A+AA besorolást kaptak.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop