Kényelem egy kattintásra!

Számos modern szabályozó rendszer ígér fokozott kényelmet minimálisra korlátozott energiaköltségek mellett. A felhasználók azonban csak akkor tudják igényeiknek megfelelően szabályozni a hűtést és fűtést – és érdemben csökkenteni az energiafelhasználást –, ha a rendszer kezelése egyszerű. Ez könnyen elérhető okostelefonos vagy táblagépes alkalmazással: függetlenül attól, hogy a felhasználó otthon van-e vagy utazás közben, egyaránt módosíthatja a szobák hőmérsékletét, illetve az egyéb működési paramétereket.  

kenyelemegykattintasra 720

Az Uponor SmatrixApp (U@home) alkalmazással az Uponor intelligens megoldást kínál a helyiségenkénti felületfűtési/hűtési rendszerek hőmérséklet-szabályozásához.Ezzel a modullal az Uponor felületfűtési/hűtési rendszerek vezérlése okostelefonról, táblagépről, illetve számítógépről is lehetséges. Az U@home egyszerűen illeszthető az UponorSmatrixWaveszabályzó rendszerhez.

kenyelemegykattintasra 1

Az egyszerű, mobilhálózati hozzáférés biztosításával az U@home kényelmesebbé teszi a fűtés és a hűtés szabályozását. A megoldás folyamatosan rögzíti a felületfűtési/hűtési rendszer működési állapotát, és online módon elérhetővé is teszi. Szabályozható a helyiségek hőmérséklete, illetve hosszabb távollét esetén a rendszer energiatakarékos módba kapcsolható az utazás időtartamára – azaz segítségével értékes fűtési energiát lehet megtakarítani.

Videó megtekintése ITT!

A helyiségek, illetve a rendszer hőmérsékletértékei jól áttekinthető diagramokon jelennek meg, a modul pedig azonnal figyelmeztetést, illetve hibaüzenetet küld a felhasználónak, ha meghibásodás történik. Az ezzel egy időben rendelkezésre bocsátott részletes adatok utalnak arra, hogy a probléma melyik helyiségben jelentkezett és milyen jellegű.

Ez az Uponor által fejlesztett alkalmazás Android, illetve iOS operációs rendszerű okostelefonokon futtatható.
Töltse le az Uponor SmatrixApp-ot az AppStore vagy a Google Play áruházból, és irányítsa Uponor helyiség hőmérséklet-szabályozó rendszerét okos készülékéről egyszerűen, bárhonnan, bármikor!

A vezérlőmodul elérhető internetkapcsolattal rendelkező számítógépről, illetve mobiltelefonról is az U@home webhelyen keresztül. A jelszóval védett bejelentkezés megakadályozza, hogy illetéktelenek hozzáférjenek a rendszerhez. Az online Súgón keresztül a felhasználó további segítséget és tanácsadást is kérhet, emellett a Plug-and-Play funkciónak köszönhetően a rendszer automatikusan csatlakozik a szerverhez.

kenyelemegykattintasra 2
 
A sokat utazó felhasználók számára készül az U@home modul, amely ideális kiegészítője az Uponor Smatrix Wave szabályzó rendszernek. Telepítése gyors és egyszerű, felhasználóbarát kijelzője pedig segíti a rendszer kezelőjét a telepítés és a működtetés során egyaránt.

Keresse az Uponor Smatrix termékeket kereskedő partnereinknél:Uponor partnerek


uponor logo

Uponor Épületgépészeti Kft.
1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna utca 15/B
T. +36 1 203 3611
E-mail: info.hungary@uponor.com
www.uponor.hu

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop