Kellemes klíma minden évszakban

Ha kívülről tilos: Multipor belső oldali hőszigetelés
Hőhídmentesítés? Terhelhető keményhab!
Otthoni wellness: vágyaink netovábbja!

Egyre trendibb tetőtérben élni, azonban a hőmérsékletingadozás komoly kihívást jelenthet: ugyanis a tetőtér nyáron inkább szauna, télen pedig vacogás, a rezsiről nem is beszélve! Erre a problémára nyújt megoldást a Bramac Construma Nagydíjas oCool Tetőrendszere, amely nyáron kint, télen pedig bent tartja a meleget.

kellemesklimamindenevszakban 720

Egyre többen alakítják át a tető alatti üres teret élhető lakrésszé, trendivé vált tetőtérben élni, ezért olyan építési megoldásokra van szükség, amely a lehető legkomfortosabb kialakítást teszi lehetővé. Ezzel egyidőben nem árt olyan energiatakarékos tetőrendszer kiépítésében gondolkozni, ami nemcsak védelmet ad a szélsőséges időjárással szemben, hanem kellemes klímát is biztosít minden évszakban.

Egyenletes klíma egész évben
Mivel az épületek energiavesztesége leginkább a tetőknél jelentkezik, nyáron pedig ez a tér melegszik fel a legkönnyebben, ezért a tetőtér, mint élettér használata az építőipartól is innovatív megoldásokat kíván. Hiszen nem egyszerűen csak be kell építeni, élhetővé is kell tenni. A Bramac innovációja, a Construma Nagydíjas °Cool tetőrendszer ebben segít nekünk, egyedülálló háromlépcsős konstrukciójával. A szakszerű átszellőzésen és hővisszaverő tetőcserepeken alapuló, egyéb tetőrendszerelemekkel kiegészített oCool tető akár 11 °C-kal csökkenheti egy tetőtér hőmérsékletét a legnagyobb nyári kánikulában is, ami a klímahasználat 80 százalékát is feleslegessé teszi. Télen pedig bizonyítottan 48 százalékkal is képes csökkenteni egy átlagos ház téli fűtésszámláját. Ezzel együtt pedig jelentős energia- és anyagi megtakarítást jelent télen nyáron egyaránt.

kellemesklimamindenevszakban 1
Gondolkozzunk rendszerben!
A tető az otthon védelmezője is, ezért fontos, hogy szakszerű, tartós és problémáktól mentes legyen egy életen át. Bizonyos kialakítások csakis a megfelelő tartozékok beépítésével lehetségesek, amelyek tartósabbá és biztonságosabbá tehetik a tetőnket és otthonunkat. A Bramac Magyarországon egyedülállóan saját gyártású rendszerelemekkel látja el a piacot, ezzel garantálva, hogy milliméter pontossággal illeszkedjenek az elemek a cserepeikhez, védelmet biztosítva a természeti jelenségektől. Meghibásodás során sok rendszerelem javítása a teljes tető visszabontásával járhat, ezért elsőre érdemes tudatosan beépíteni a minőségi gyári kiegészítőket. Ezekkel a rendszerelemekkel viszont a tető jelentős energia- és anyagi megtakarítást biztosíthat télen nyáron egyaránt.

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop