Innovatív zuhanyrendszerek KLUDI COCKPIT

Nyílt nap építőanyagra pályázóknak
Év Háza 2021 eredményhirdetés
Európa legjobb szabadidős épülete: Pannon Park Biodóm

A KLUDI COCKPIT termosztátos zuhanyrendszer-család termékeiben ötvöződik a kimagaslóan egyszerű használat, a prémium minőségű alapanyagok felhasználása, valamint a precíz és aprólékos gyártási folyamatok, azaz a „Made in Germany” szellemisége.

20210318 Kludi Cockpit Discovery 8020091 00 PP hoch 02

Intuitív működés. A repülőgépek pilótafülkéit és a sportkocsik műszerfalát testre szabják felhasználóiknak a lehető legegyértelműbb használatra törekedve. Az intuitív működés mindkét esetben döntő fontosságú. Ez inspirálta a KLUDI-t a COCKPIT Discovery zuhanyrendszer fejlesztése során is, ahol félreérthetetlen és jól látható piktogramok illusztrálják a funkciókat.

Ergonómia. A vezérlőgombok egyszerű elfordításával állíthatóak be az egyedi igények. Az volt a cél, hogy a használat a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen mindenki számára, életkortól és készségektől függetlenül. A nagy vezérlőgombokat úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kézbe, és biztonságos működést tegyenek lehetővé. A fogantyúk magassága és dőlésszöge optimális, így a gyermekek is minden nehézség nélkül tudják használni.

Díjnyertes termék. Annak ellenére, hogy a KLUDI COCKPIT Discovery viszonylag új termék, már több díjat is elnyert. Nemcsak az újszerű dizájn, de az intuitív működés és innovatív termékkoncepció miatt is.

Gyors & Egyszerű installálás. Legyen szó akár új építésről, akár felújításról – az építkezés sok időt igényelhet, és nagy rendetlenséggel járhat. A COCKPIT Discovery esetében ez nem igaz: mindössze hat furat szükséges a rögzítéshez, a COCKPIT Explorer pedig felújításokhoz ideális, mivel a meglévő furatokhoz igazítható. Mindezzel időt és pénzt takarítunk meg!

www.kludi.hu

20210318 KLUDI COCKPIT Explorer 8005005 00 PP hoch V30

 

 

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop