Hozzávalók 2-3 fő részére:
– 1 doboz natúr tofu
– 3 db nagyméretű érett paradicsom
– 1 kisebb fej vöröshagyma
– 1 evőkanál tandori masala fűszerkeverék (ázsiai boltokban)
– só ízlés szerint (kb. 1 mokkás kanálnyi)
– 1 evőkanál olaj
A sütőt előmelegítjük 200 fokra, közben a hagymát nagyon apróra felkockázzuk, a paradicsomot kis kockákra vágjuk, és egy tálban a tandori fűszerkeverékkel és sóval összeforgatjuk. A tofut lapjában kettévágjuk, majd további 8 részre vágjuk. Egy 25 cm-es megolajozott alufóliadarab közepére ráhalmozzuk a paradicsomos krém harmadát, ráfektetjük a tofu kockákat, majd a maradék paradicsomos fűszeres krémet. Az alufóliát batyunak formázzuk, és a sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Hozzászólások