Hűsítő gyümölcsös szörpök

Új, izgalmas hűsítő ízekre vágysz? Citrom, narancs, vagy málna a kedvenced, netán a pezsdítő colát szereted? A különleges ízeket most különleges csomagolásban hozza el neked a SodaStream. Az új szörpök kívül és belül is meglepetéssel szolgálnak, és a félliteres szénsavasító palackok is rendhagyó formát öltenek.A SodaStream a Jégkorszak 4. egyik fő támogatójaként a konyhádba varázsolja a csodálatos, jeges világot! Az új limitált kiadású szörpök intenzív ízvilága tükrözi a mesehősök lendületét és elszántságát. Fedezd fel Te is az ismeretlent és hidd el, előtted sem lesz leküzdhetetlen akadály!

 

A frissítő Icy citrom kiváló hűsítő a nyári melegben. Bolondítsd jégkockával így a frissítő hatás biztosan nem marad el. A különleges Icy Cola-lime egyszerre varázsolja poharadba a cola pezsdítő ízét és a lime szomjoltó aromáját. Az Icy narancs gazdag íze a narancsligetek csodálatos világát idézi, az Icy málna intenzív gyümölcsös aromája pedig Téged is lendületbe hoz és Te is átélheted az izgalmas jeges kalandot. Legyen szó akár egy hosszabb utazásról, akkor sem kell attól tartanod, hogy a frissítő elfogy, hiszen az 500 ml-es szörpökből akár 12 liternyi üdítő készíthető.

 

 

Ha kirándulni indulsz a gyerekekkel, a mesehősökkel díszített palackok kiváló útitársaitok lesznek. Mivel a kaland is társaságban a legizgalmasabb, a palackokat most dupla csomagolásban viheted haza. A strapabíró anyagnak köszönhetően a legvadabb túrák során sem sérülnek, a finom szénsavas üdítő pedig az egész út alatt friss marad. A palackok kényelmesen elférnek a hátizsákban vagy az autók italtartójában, így akkor is praktikusak, ha a család autós kirándulásra készül.

A víz szénsavszintjét Te szabályozhatod és a szörpöt néhány mozdulattal a palackba varázsolhatod. Nincs másra szükséged, mint az eredeti Jet, Fizz vagy Grenesis szódagépek valamelyikére, amelyek most a Jégkorszak szereplőivel díszített csomagolásban várják, hogy a konyhád díszei lehessenek. A gépekkel néhány gombnyomással elkészítheted a szódát, a Fizz szódagép beépített LCD kijelzőjéről ráadásul folyamatosan nyomon követheted a víz szénsavszintjét, így pontosan tudni fogod, hogy mennyi bubi került a palackba, és milyen erősségű lett a szóda. A jégbezárt gyümölcsös csoda elkészítéséhez csak kiváló minőségű csapvízre és az új, intenzív és hűsítő Icy szörpökre van szükséged.

Ha a fárasztó kirándulás után hazaértek, huppanjatok bele a kényelmes fotelba, ahonnan megnézhetitek a jégkorszaki kaland első három epizódját. A történet hamarosan folytatódik, a hosszú várakozást pedig az új ízek teszik elviselhetővé.
Az 500 ml-es Icy Citrom, Icy Narancs, Icy Málna és Icy Cola-lime szörpök 1390 forint, a mesehősökkel díszített, félliteres szénsavasító patronok, dupla csomagolásban, 2 790 forintos ajánlott fogyasztói áron, június 1-től megvásárolhatók az üzletekben.

www.sodastream.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop