Hófehér szerelem

Álmodjunk mesebeli várost!
Lazuljunk otthon!
Az ikerházak jogi helyzete

Legyen sok fény, sok fehér és sok fa, no meg egy kevés aranyszín, amitől minden finommá válik. Ezek Fest Kriszta lakberendező vadonatúj otthonának alkotóelemei, amelybe hazaérve a legjobban érzi magát.

Akik ismernek, tudják, ha megigéz egy épület vagy kert egy szeglete, máris tervezésbe fogok, és szakmai kihívásnak tekintem, hogy a magányos ház és a kert mielőbb teljes egységet alkothasson. Új otthonom, a ‚60-as évekbeli „Kádár–kockával” sem történt ez másként. Legfőbb tervezési szempontom egy könnyed, tiszta világ megteremtése volt, a létező legnagyobb nappali élettér kialakításával. Csupán a ház főfalait meghagyva teljesen kedvemre, ízlésemre és szokásaimra szabtam a közel 95 négyzetméter alapterületet, amelyben a nappali-étkező-konyhán kívül két hálószoba, egy fürdő, valamint a hajdani üvegverandán felépült mosókonyha és egy a konyhából megközelíthető kamra is helyet kapott. A nappaliban épített kandallót pontosan a bejárattal szembeni falra terveztem, a halszálka mintás laminált lap szinte irányt mutat, beviszi a tekintetet.

A konyha tervezésénél szó sem lehetett arról, hogy csempét lássak a falon, ezért egyedi ablakot gyártattam a munkalap és felsőszekrények közti részre. Mivel rendszeresen főzök, elengedhetetlen volt a sok tárolás. A lámpatestek kiválasztásakor az üveggömbökre esett a választásom kevés, finom arany vázzal dekoratívan, de nem tolakodóan vannak jelen. Talán a fürdőszobám tervezése tartott a legtovább, hiszen kevés négyzetméteren akartam megoldani minden funkciót.

Végül fontosnak tartom elmondani, hogy a tervezés, teljes bontás és beköltözés között mindössze 4 hónap telt el. Lelkiismeretes kivitelező csapattal és állandó háttérmunkával, anyag, bútor és kiegészítők leválogatásával megállás nélkül dolgoztunk azon, hogy tartani tudjuk a tervezett határidőt. Ritkán szoktam azt mondani, hogy elégedett vagyok, mert mindig lehet jobbat, de ez a ház maximálisan a terveim szerint, minden álmomat beleszőve valósult meg.

Designdock – a megfelelő hely elindulni akár egy hasonló, akár egy teljesen új felé, életre keltve egy ötletet, megvalósítva egy álmot. A munkáimból fakadó büszkeség sarkall a továbbfejlődésre, hogy mindig a legjobbat nyújtsam megrendelőimnek.
Fest Krisztina
lakberendező

 

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop