Hófehér szerelem

Legyen sok fény, sok fehér és sok fa, no meg egy kevés aranyszín, amitől minden finommá válik. Ezek Fest Kriszta lakberendező vadonatúj otthonának alkotóelemei, amelybe hazaérve a legjobban érzi magát.

Akik ismernek, tudják, ha megigéz egy épület vagy kert egy szeglete, máris tervezésbe fogok, és szakmai kihívásnak tekintem, hogy a magányos ház és a kert mielőbb teljes egységet alkothasson. Új otthonom, a ‚60-as évekbeli „Kádár–kockával” sem történt ez másként. Legfőbb tervezési szempontom egy könnyed, tiszta világ megteremtése volt, a létező legnagyobb nappali élettér kialakításával. Csupán a ház főfalait meghagyva teljesen kedvemre, ízlésemre és szokásaimra szabtam a közel 95 négyzetméter alapterületet, amelyben a nappali-étkező-konyhán kívül két hálószoba, egy fürdő, valamint a hajdani üvegverandán felépült mosókonyha és egy a konyhából megközelíthető kamra is helyet kapott. A nappaliban épített kandallót pontosan a bejárattal szembeni falra terveztem, a halszálka mintás laminált lap szinte irányt mutat, beviszi a tekintetet.

A konyha tervezésénél szó sem lehetett arról, hogy csempét lássak a falon, ezért egyedi ablakot gyártattam a munkalap és felsőszekrények közti részre. Mivel rendszeresen főzök, elengedhetetlen volt a sok tárolás. A lámpatestek kiválasztásakor az üveggömbökre esett a választásom kevés, finom arany vázzal dekoratívan, de nem tolakodóan vannak jelen. Talán a fürdőszobám tervezése tartott a legtovább, hiszen kevés négyzetméteren akartam megoldani minden funkciót.

Végül fontosnak tartom elmondani, hogy a tervezés, teljes bontás és beköltözés között mindössze 4 hónap telt el. Lelkiismeretes kivitelező csapattal és állandó háttérmunkával, anyag, bútor és kiegészítők leválogatásával megállás nélkül dolgoztunk azon, hogy tartani tudjuk a tervezett határidőt. Ritkán szoktam azt mondani, hogy elégedett vagyok, mert mindig lehet jobbat, de ez a ház maximálisan a terveim szerint, minden álmomat beleszőve valósult meg.

Designdock – a megfelelő hely elindulni akár egy hasonló, akár egy teljesen új felé, életre keltve egy ötletet, megvalósítva egy álmot. A munkáimból fakadó büszkeség sarkall a továbbfejlődésre, hogy mindig a legjobbat nyújtsam megrendelőimnek.
Fest Krisztina
lakberendező

 


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop