Hej, takarékoskodjunk!

Gyerekszobát megálmodni a lakberendezés leghálásabb része. Ezerszínű, izgalmas, játékos, de egyben összetett feladat, főleg akkor, ha több lakónak kell ideális környezetet teremtenünk. Talán a leggyakoribb esetet vettük alapul, vagyis: két gyermek viszonylag kicsi szobában, 12 négyzetméteren.

 

 

Dobogós (el)helyezés

 

Kiváló megoldás az épített dobogó alá tolható fekhely. A dobogón kényelmesen elfér a kis íróasztal, polccal, tárolóhelyekkel. Különösen praktikus elrendezés ez hosszúkás szoba esetében, beépítve teljes széltében a szoba két végét. Hátulütője is akad az efféle megoldásnak, nevezetesen az íróasztal természetes megvilágítása. Az ágy felett elhelyezett tanulósarok nem állítható ablak elé, így be kell érnünk mesterséges fényekkel.

 

 

Vár a vár

 

Vannak divatos színek, léteznek különböző stílusok, ötletes, készen kapható bútorok, de egy biztos: nagy örömet szerzünk azzal, ha egyedi ötletekkel járunk az ifjú lakók kedvében. Kis fantáziával a lovagi korba repíthetjük őket, ha várat „építünk” a szobájukba.

 

 

Kombibútor
Egy kisiskolás korú testvérpárnak úgy rendeztünk be egy pici szobát, hogy a tanulás, a játék és az alvás tere biztosítva legyen. Kis alapterületű helyiségekben szinte kizárólagos megoldás a „szendvicsszerű” berendezkedés. Ennek központi eleme lehet a kombibútor, vagy az emeletes ágy. Példánk arról szól, hogyan varázsolhatjuk személyes tárgyakkal, textilekkel egyedi kuckóvá a kombibútort.

Névjegy
Nagy Adrienne lakberendező
Nyelvtanári diplomával a zsebében, többéves pedagógusi gyakorlattal a háta mögött kezdett új – régóta vágyott – szakmát tanulni. Az Art Veresegyházi Oktatási Stúdióban szerzett képesítést, kiváló tanároktól lesve el a lakberendezés magasabb szintű fortélyait. Mindenféle stílusra nyitott, amelyeket egyéni látásmóddal igyekszik egyedivé és izgalmassá tenni. Az otthonosság varázslatának két alappillére: színharmónia és ötletgazdagság – vall munkájáról. A többi odaadó, kitartó és pontos munka.
30/222 2067
nagyadi@enternet.hu
www.a-lak-art.hu

Kreatív ötletekre vadászol, érdekelnek a magazinnal kapcsolatos hírek? Csatlakozz a Facebook-közösségünkhöz

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop