Házépítés előtt állsz? Ezeket mindenképp szerezd be!

A házépítés speciális terület, tele kihívásokkal, adott esetben veszélyekkel is. Utóbbiak nagy része azonban kivédhető, ha a munkálatok során a rendelkezésünkre állnak a munkavédelmi előírásokkal összhangban készült ruhadarabok, kellékek, kiegészítők.

A védelem törvényi előírás, ami kényelmes is lehet!

Sokan azt gondolják, hogy a munkavédelemmel összefüggő jogszabályok betartása, betartatása csupa kényelmetlenséggel jár, ám a valóságban ennek éppen az ellenkezője igaz. A munkavédelmi bakancs a legjobb bizonyíték erre, mivel maximálisan összhangban van a törvényekkel, ugyanakkor élmény belebújtatni a lábakat. Az építkezésen bármikor bármi történhet, törmelékek hullhatnak alá, vasdarabok állhatnak ki a földből, számtalan olyan veszélyes helyzet adódhat, amelyek előre nem láthatóak, így kivédésük is nehéz. Ha azonban a lábat óvja a megfelelő lábbeli, amelynek kiképzése kifejezetten azt szolgálja, hogy megóvja a talp és a lábujjak épségét, akkor ezek a váratlan szituációk során sem sérülünk meg.

A sikeres védelemhez fontos a megfelelő méret kiválasztása. Ehhez vegyük figyelembe a munkához használt zokni vastagságát, mert önmagában ez is megváltoztathatja a lábméretet. Nem jó sem a túl szoros, sem a nagyobb méretű cipő, mindkettő hordhatatlan. Választhatunk a konkrét munkavégzéshez szükséges munkavédelmi bakancsot, amely több szempontból is védelmet nyújthat, például vannak acél orrmerevítővel és talpbetéttel, üzemanyagálló TPU talppal, lélegző béléssel, energiaelnyelő sarokrésszel, valamint bőrből készült vízálló felsőrésszel készült darabok is.

Ami még nem hiányozhat

Természetesen a munkás póló, ami nem egy elhasznált, tulajdonképpen kiselejtezett darabot jelent, hanem egy stramm, tartós anyagból készült, ellenállóság terén is jól teljesítő ruhadarab, ami bírja a strapálást, aminek sem az erős UV-sugárzás, sem az izzadság nem árt, hanem amit munkára és a munkásra szabtak.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop