Modern farmház saját tervezésben

Egy amerikai házaspár kívül-belül maga tervezte családi háza hűen tükrözi ízlésvilágukat és stílusbeli elképzeléseiket. Az egyszerre modern és eklektikus, nőies és férfias elemek között tökéletes a harmónia.

modernfarmhazsajattervezesben 720

Két friss amerikai tehetség, Paul és Katie Hackworth, egy férj-feleségből álló kis csapat áll a washingtoni belsőépítész stúdió, a H2 Design+ Build mögött. Friss és innovatív projektjeik sikere abban a képességükben rejlik, hogy egymás elképzeléseit kiválóan képesek kiegészíteni. Paulnak építészként van nagy tapasztalata, feleségének pedig a dizájnra van fogékonysága, Katie-nek grafikusként a reklámszakmában indult a karrierje, ám jó érzékkel a részletekhez, formákhoz és kompozícióhoz, gyorsan átpártolt a könyvdizájn és művészetek felé. Írókkal, kiadókkal, illusztrátorokkal dolgozott együtt, amikor végül 2006-ban a kétdimenziós dizájntól a háromdimenziósra átváltva a lakberendezés mellett kötött ki. Medinai otthonuk tele jól hasznosítható ötletekkel, hűen tükrözi ízlésvilágukat és stílusbeli elképzeléseiket. Ezt, az általuk modern farmháznak nevezett épületet kívül-belül saját maguk tervezték, dekorálták, minden egyes részletét tökéletesre csiszolva. Fehér falak és fekete acél ablakkeretek kontrasztra adja meg az alaphangot. Az ablakokon keresztül rengeteg természetes fény árad be a délnyugati fekvésű szobákba.

A lakberendező első tanácsa, amit megrendelőinek ad, hogy szabaduljanak meg minden olyan dologtól otthonukban, amit nem szeretnek. A legtöbb ház telezsúfolva haszontalan holmikkal, amelyek a lakók számára szinte már láthatatlanok. A szelektálás tehát nélkülözhetetlen. „Az általam tervezett enteriőrökbe olyan bútorokat szeretek választani, amelyek időtlenek. Rendszerint vegyítem a régit az újjal, a világosat a sötéttel, hogy megtaláljam a helyes összhangot, majd ezekhez hozzáadok egy kis trendet egyedi felfüggesztésekkel, kiegészítőkkel, falszínekkel és nagy kedvenceimmel, a tapétával. Kreativitásomnak csak az anyagi határok képesek teret szabni. ” – vallja a lakberendező, aki szerint fontos szempont, hogy az egész otthonban egyfajta folytonosságérzet keletkezzen. Ez igaz mind a ház építészeti jellegére, mind a dizájnra. „Szükség van olyan alapelemekre, amelyek összekötik a tereket, legyen szó lambériáról, színpalettáról, járólapokról, csempékről, és szerencsés, ha mindez egyszerre teljesülhet.”

  

A H2 Design+ Build építészeti iroda alapítója az USA nyugati partjának legszebb belsőépítészeti munkáit mondhatja magáénak. Projektjei belső terek komplett megtervezésétől kisebb térátalakításokig terjednek.

modernfarmhazsajat portre

Katie Hackworth
H2 Design + Build

www.h2designandbuild.com


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop