Adjuk meg a módját!

Liebhaber Judit népszerű televíziós műsorvezető számtalan pontján élt már a földgolyóbisnak. Többek között Japánban és Amerikában. Családjával két éven át Kalifornia volt az otthonuk, ahol a kisebbik fiúgyermekük született. Most máriaremetei házuk jelenti a családi fészket, amelyet Judit nagy gonddal rendezett be. Nyugodtan mondhatjuk: megadta a módját.

 

 

Amikor Judit és családja visszatért Magyarországra, Hűvösvölgyben vásároltak egy társasházi lakást, majd úgy döntöttek, családi házba költöznek. Hosszas keresgélés után Máriaremetén találtak rá arra a szerkezetkész házra, amely ideálisnak tűnt. Az épületben csupán a gépészet volt kész, minden egyéb rájuk várt. A ház beosztását tökéletesnek találták, így minden falat a helyén hagytak, az enteriőrt pedig saját ízlésük szerint alakították.

 

Fontos volt számukra, hogy a házat világos színek lakják, így a padlóburkolat és a bútorok kiválasztásánál is ezt követték. A villa remek tájolásának és a nagy ablakoknak köszönhetően a belső terek napkeltétől napnyugtáig csodás fényben úsznak. Az épület alapterülete mindössze hetvenkét négyzetméter, ám az átláthatóságának köszönhetően jóval nagyobbnak tűnik.

 

A földszint szinte egyetlen tér. Ott található a kellemes nappali, az étkező és a konyha, valamint egy vendégeknek kialakított fürdőszoba és egy kicsiny dolgozószoba.

 

Judit kedveli az antik bútorokat, de nehézkesnek és nyomasztónak tartotta volna csak azokkal berendezni otthonukat, így aztán igyekezett a modern és a régi bútorokat úgy ötvözni, hogy azok kényelmet és látványos esztétikai összhatást nyújtsanak. A belső terek kialakításában fontos szerepet kapott Madarász Gábor asztalosmester, aki művészi szinten valósította meg az elképzeléseket. A háziak tervei alapján ő készítette az összes antikolt hatású bútort: a konyhabútort,

 

a beépített szekrényeket, a könyvespolcot és a radiátortakaró burkolatot. A rendkívüli igényességnek és precizitásnak köszönhetően a berendezési tárgyak meghatározói a háznak.

 

Judit előszeretettel látogatja a régiségpiacot. Ott talált rá a konyha és az étkező hangulatos lámpáira, valamint az ebédlőasztalra és a székekre. A bútorok mellett nagy hangsúlyt helyezett a textíliákra is. Míg más bemegy egy üzletbe, és vásárol néhány függönyt, addig ő saját maga fogott neki a függönyök megtervezésének, majd római rolós rendszer felhasználásával megvarratta azokat.

 

A tetőtér a hálószobáké, amelyek berendezése tökéletes harmóniában van a földszintével. A garázs szintjén is maximálisan kihasználták a teret egy mosókonyhával, fürdőszobával és vendégszobával. A ház keleti és nyugati oldalán található tágas teraszokat rácsos szerkezetű átjáró, hídszerűen köti össze, így kényelmesen körbejárható az egész ház.

 

A belső terek kialakítása és berendezése hat hónapig tartott, és ez idő alatt a kedves, emberléptékű villa igazi meleg fészekké alakult. Hogy mi a titok – – Egyszerűen annyi, hogy megadtuk a módját otthonunk berendezésének – árulja el Judit, ahogyan arra újabban rendszeresen felhívja a népszerű főzőcsatorna nézőinek figyelmét is…

Kreatív ötletekre vadászol, érdekelnek a magazinnal kapcsolatos hírek? Csatlakozz a Facebook-közösségünkhöz

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop