A feltöltődés helyszíne

Itt kezdjük el a napot, és a megérdemelt esti pihenés előtt is ide térünk be, így fontos, hogy fürdőszobánkban jól érezzük magunkat, legyen szó akár egy gyors zuhanyozásról, szépítkezésről, vagy akár többórás olvasgatásról a kádban. A jó fürdőszoba a testi és lelki megtisztulás helyszíne, ahol feltöltődhetünk egy nehéz nap előtt, és megnyugodhatunk utána. Ezt persze mindenki más környezetben képzeli el, nézzünk hát pár inspirációt!
afeltoltodeshelyszine02 720

Természetes hatás
A fa bútorok és kiegészítők természetessé teszik az enteriőrt, kis zölddel kombinálva pedig frissítővé varázsolják környezetünket, így mindenképpen helyük van a fürdőszobában. Az anyag használatával melegség költözik helyiségbe, sokkal otthonosabb lesz, arra azonban ügyeljünk, hogy sok pára, nedvesség ne érje, ezért fontos a profi szellőztetés és a jó felületkezelés. Főképp világos IKEA darabokat válasszunk!

afeltoltodeshelyszine 1
Ha kis változatosságra vágyunk, törülközőinket tárolhatjuk a megszokott akasztó helyett létrán is, a zuhanyfüggöny pedig nemcsak remek térelválasztó, de csekély anyagi ráfordítással egy-egy újabb darabbal teljesen megváltoztathatjuk fürdőnk hangulatát.

 afeltoltodeshelyszine 4


Vintage

A kissé kopottas, romantikus patinájú vintage fürdőszobába lépve egy varázslatos álomvilágba csöppenünk. A klasszikus, lábas kádban habfürdőzve Marie Antoinette-nek érezhetjük magunkat, kiszakadva a fárasztó hétköznapokból, néhány órára királynővé válva. A hatást fokozhatjuk illatos gyertyákkal és az idén különösen népszerű pasztellszínű, illetve rézből készült kiegészítőkkel. A kikapcsolódás garantált!

afeltoltodeshelyszine 5
Fekete-fehér
Ezzel a kombinációval nem lőhetünk mellé. A kontraszt izgalmassá, vagánnyá és frissé teszi a hatást, így mindig kaland lesz a fürdés. Könnyen megalkothatjuk, mivel a legtöbb mosdó és kád alapból fehér színű, így csak dobjuk fel a berendezést pár fekete színű tárolóval, szappantartóval, törölközővel, és máris kész a modern fürdőszoba!

TOP 5 TREND

afeltoltodeshelyszine 7 

  • NEMCSAK A PÉNZTÁRCÁNK, bolygónk is megköszöni, ha nem használunk túl sok áramot. A szabályozható fényerősségű lámpák segítségével mindig csak annyi fényt kapunk, amennyire szükségünk van.
  • RENGETEG VIZET FOLYATUNK FELESLEGESEN, főleg fogmosáskor és borotválkozáskor. A mozgásérzékelős csapok használatával búcsút inthetünk a pazarlásnak. Legalább egyre megéri beruházni, használata hosszútávon megtérül.
  • RAKJUNK NÖVÉNYEKET A FÜRDOSZOBÁBA, hogy életet vigyünk a térbe! Figyeljünk arra, hogy jól bírják a nedvességet és a párát, valamint ne legyen nagy fényigényük. Jó példa erre a vízipálma, szobapáfrány, bromélia, buzogányfa vagy az anyósnyelv.
  • HA TÖBBEN HASZNÁLUNK EGY FÜRDOSZOBÁT, érdemes egy nagyobb szekrény helyett több kisebb faliszekrényt venni, különböző színekben. Nincs többé eszeveszett keresgélés reggelente!
  • HA ZAVAR BENNÜNKET A PÁRÁS TÜKÖR ZUHANYOZÁS UTÁN, szerezzünk be tükörfűtő fóliát, amelyet a tükör hátoldalára ragasztva 230V-os hálózatról működtethetünk, vagy használjunk tükör infrapanelt, ami egyszerre a fürdőszobát is fűti, és nincs szükség radiátorra sem. Ugyan nem tudunk többet rajzolni a tükörre ujjunkkal, de nem kell értékes perceket vesztegetnünk várakozással. 

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop