Nyaraljunk otthon!

Nyár. Napfény, koktélok, szabadtéri sütögetés a barátokkal. Mindehhez nem kell elutaznunk, otthon, kertünkben vagy teraszunkon is élvezhetjük a nyár szabadságát, magunkba szívhatjuk a nap sugarait, egy jó könyvvel vagy magazinnal a kezünkben. Nézzük meg, hogyan tehetjük igazán nyáriassá otthonunkat jól megválasztott bútorok és kiegészítők segítségével, hogy minden készen álljon a lazításhoz.

nyaraljunkott 720

Kerti nappali

A kültéri fotelek és kanapék segítségével áthelyezhetjük nappalinkat kertünkbe, és máris kezdődhetnek a kávézások, éjfélig tartó kártyapartik, hosszú beszélgetések. Dobjuk fel bútorainkat néhány színes díszpárnával, gyertyákkal, és egy szép dohányzóasztal vagy puff is remekül mutat kültéri nappalinkban!

nyaraljunkott 6Ha egy kis egyedüllétre és pihenésre vágyunk, a függőszék tökéletes választás! Magunkba szívjuk a friss levegőt a szabad ég alatt, elvonulva a világ elől, hogy relaxáljunk egy nehéz nap után. Sötétedés után pedig gyújtsunk meg egy viharlámpát, jól bugyoláljuk be magunkat egy pokrócba, hogy gyönyörködhessünk a csodás esti égboltban..

nyaraljunkott 2
Grillre fel!

Ha megihlettek bennünket a mesterszakácsok kültéri főzőműsorai, akkor ruházzunk be egy grillsütőbe, hogy mi is ínycsiklandó fogásokat varázsolhassunk a kerti asztalra. Választhatunk hordozható modellt, de ha igazán meg akarjuk lepni vendégeinket egy felejthetetlen kulináris élménnyel, érdemes megfontolni egy professzionális grillsütő beszerzését is. Egy szép étkészlet és egy rusztikus asztal pedig teljessé teszi az élményt.

nyaraljunkott 5
A természet zöldje

Nem újdonság, hogy sokat dob hangulatunkon, ha különböző növényekkel vesszük körül magunkat. Ha színes kaspókat és cserepeket választunk, könnyen változatossá tehetjük növényeinket, de nagyon divatos a nem elhanyagolt, de mégis természetesnek tűnő kert is, ahol meghagyjuk a növényzetet, és itt alakítjuk ki oázisunkat.

 

nyaraljunkott 7
TOP 5 TREND

 

  • NE FELEDKEZZÜNK EL KERTÜNK MEGVILÁGÍTÁSÁRÓL SEM! Leszúrható lámpák, változatos fényfüzérek, színes égők hozhatnak fényt nyári estéinkbe.
  • A KLASSZIKUSOKAT SE HANYAGOLJUK, tárazzunk be gyertyákból is. Egy viharlámpás romantikus fényénél feledhetetlenek lesznek éjszakáink a szabadban.
  • AZ OKOSTELEFONOK ELTERJEDÉSE a kertekben is hasznosítható: lámpáink fényerejét most már telefonunkról és tabletünkről is beállíthatjuk.
  • SZEREZZÜNK BE TRÓPUSI MINTÁJÚ NAPERNYŐT, hogy alatta valódi nyaraláson érezhessük magunkat, miközben védjük magunkat a káros napsugaraktól is.
  • MOZIZZUNK A KERTBEN! Mivel a technológia és a természet a modern kertekben kéz a kézben jár, újra divatosak a kerti mozik.Tökéletes esti program családokkal, barátokkal kiülni, és végignézni egy filmet a vászonra kivetítve.

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop