Fénybe burkolt fürdőszoba

Bereczki Bálint budapesti olvasónk minimalista relaxálóhelyet kért lakberendezőnktől. Ennek alapján itt egy zuhanyzó és egy hatalmas, 120 x 190 cm-es, dobogóba süllyesztett kád került a helyiségbe. A dobogó és a hozzá vezető lépcső egzóta fából (brazil dió) készült, ez az egyik legkiválóbb, vizes helyiségbe fektethető burkolat. A fürdőszoba teljes hosszában végigfutó faperem alatt neoncsövek adnak rejtett viilágítást, indirekt fénybe burkolva a relaxáló teret. A berendezésnél és burkolásnál a földszínek kerültek előtérbe, mert megnyugtató, megújuló érzetet keltenek. A homokszínű falicsempét sötétbarna, függőlegesen rakott dekorcsíkok teszik izgalmassá.

 

 

 

ószekrények rengeteg tárolóhelyet rejtenek magukban. A középső szekrényelem billenős kivitelben készült, szemetesládaként funkcionál. A legalsó szekrény szennyesruha tárolására alkalmas. A csapok szenzoros gombokkal ellátott, nyitott vízfolyású telepek. A vízsugár megvilágítása hőmérséklettől függően változtatja a színét, a kéktől a vörösig. A tükröket két oldalról világítják meg az ívfények, így az arc nem árnyékolódik. A dobozszerű faliszekrények tovább növelik a fürdő minimalista jellegét.

 

 

A fürdőszoba közepén térbeállított fal osztja meg a teret. Ennek egyik oldalán a mosdók, a másikon a vécé és bidé kapott helyet. A falat vízzáró réteggel bevont természetes kavicsburkolat borítja. A falat kavicságyás veszi körül, amely visszaköszön a sarokban álló bambuszrudak tövében is. A sötétbarna kavics kiemeli a vécét és bidét,

 

ezek szerelvényei a falban rejtőznek.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop