Harmóniában a környezettel

lafarge

Átadása után azonnal a baranyai ipar meghatározó szereplője lett a LAFARGE Királyegyházi Cementgyára. A sikeres piacépítés mellett a cég idén több újdonsággal is meglepte környezetét.

A LAFARGE 2011 őszén nyitotta meg Királyegyházi Cementgyárát egy millió tonnás éves cementkapacitással, és hozzá kapcsolódóan 750 ezer tonna klinker gyártási lehetőségével. Európa egyik legmodernebb cementipari gyártója azonnal a baranyai ipar, de az egész hazai építőanyag-ipar meghatározó szereplője lett. A gyárat egyedi építészeti megoldásai mellett a stabil működés, a folyamatos innováció és termékfejlesztés jellemzi.

A LAFARGE a fenntarthatóság jegyében az innováció és a környezettudatos működés, valamint a helyi közösségekkel való együttműködés révén kívánja céljait elérni. Ezen az úton a Királyegyházi Cementgyár kiemelkedő eredményeket ért el, melyeknek köszönhetően a tavalyi évben két jelentős díjat is elnyert.

Példaértékű társadalmi felelősségvállalásáért CSR Hungary Díjazott lett Közös ügyek – közös felelősség kategóriában. A LAFARGE világszerte és Baranyában is olyan kezdeményezéseket valósít meg, amelyek aktív közösségi együttműködésre épülnek, és pozitív társadalmi és gazdasági hatásukon túl hozzájárulnak a vállalkozás versenyképességének megőrzéséhez is. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara pedig Környezetvédelmi Díját ítélte oda a Királyegyházi Cementgyárnak a környezetbarát, legjobb elérhető technika alkalmazása révén elért kiemelkedő eredményeiért.

www.lafarge.hu

 

 


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop