Harmónia a Balaton partján

Fiatalos vendéglátóink szeretik a nyugalmat, amelyet a Balaton közelsége biztosít, ugyanakkor a mozgalmasság is sajátjuk. Új házuk ezt a sokrétűséget fejezi ki: letisztult, modern és elegáns, Kádár Helen alaposan átgondolt koncepciója szerint.

Nem messze a Balaton partjától, elegáns környezetben található vendéglátóink családi háza, amelynek tereit Kádár Helen enteriőrtervező alakította ki. Kereskedelemmel foglalkozók lévén aktív életet élnek, ezért volt számukra különösen fontos, hogy otthonuk a béke és a csend szigete legyen, ahová bármikor elvonulhatnak. Emiatt a mértéktartó, világos színek, akárcsak a jó arányú, jól bútorozható, tágas terek, valamint az izgalmas térkapcsolatok kialakítása. A 120 négyzetméteres ház kényelmes méretű kerttel, impozáns előtérrel rendelkezik, ami a nappaliétkező-konyha nagyvonalúan kialakított füzérébe vezet.

Kádár Helen enteriőrtervező több heti munkája nyomán született meg a koncepció, majd az általa javasolt burkolatokból, tapétákból, lakástextilekből, berendezési tárgyakból, dekorációkból együtt választották ki a nekik tetszőt. Egy ilyen alkalommal szerettek bele a lakberendezési üzletben kiállított komódba a mögötte lévő tapétával, együtt valóban remekül mutatnak a fehér kanapékkal, elevenséget megtöltve az átgondoltan felépített enteriőrt, akárcsak a glamour asztali és falikaros lámpák és a különböző dísztárgyak. A ház legkarakteresebb eleme az egyedi fehérre festett médiafal, amelyben a zárt és a nyitott elemek szép szimmetriában jelennek meg. A bútor izgalmas kiegészítői a gyönyörű fogantyúk, amelyekkel a lakásban több helyütt is találkozunk. Sajátos története van az étkezőasztalnak, melyet kifejezetten a komódhoz egyedileg gyártottak le. A mesterek három hét alatt keverték ki az asztallap színét, mire az a tökéletes árnyalatot elnyerte. Az asztalhoz jól illenek a szegecselt étkezőszékek, melyek közül a fő helyeken a Balaton színére rímelve kaptak kék huzatot.

Kényelmes, minden igényt kielégít a konyha berendezése. A tulajdonosok kiemelik, hogy a konyhaszigetnél egészen sajátos érzés keríti őket hatalmába: úgy érzik magukat, akár egy hajóskapitány. Figyelemre méltó a hálószoba is, ahol az esztétikum segítségével a jó közérzet kialakítása volt a cél. Térbe állított fal választja el a pihenő- és a tárolórészt, ügyesen megosztva a teret. A gardróbba Helen egy kényelmes, kárpitozott beülőt is tervezett. A hálószobákhoz kis alapterületű, de annál kidolgozottabb és kényelemesebb fürdőszobák csatlakoznak. A fő hálószoba fürdőjében a tükrök, a nagyméretű üvegfelületek, a világos színek a kifejezetten intim, modern és letisztult tér kellékei.

Vendéglátóink szeretik otthonuk minden egyes részletét, és nemcsak azért, mert ízlésükhöz való, hanem az életérzés miatt is, amelyet a ház nyújt számukra. Kortárs, nagyvilági, elegáns, ugyanakkor végtelenül harmonikus is.

Minden megbízásnál egységes és harmonikus környezet megteremtésére törekszünk, amely megbízóink személyiségét tükrözi. Kiemelt figyelmet fordítunk a mindennapi életben megélt funkcionalitásra is, hiszen a valódi dizájn a komfortos használat során teljesedik ki.
Kádár Helen
enteriőrtervező,
lakberendező

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop