Jön a 3. Bauhaus

Interaktív konyha és csokimikró
Csökmői az Év tájháza
TITKOK NŐKNEK

2010 őszén elkezdődött a harmadik BAUHAUS szakáruház építése, az M0-as autóút mellett Maglódon. 55 ezer négyzetméteres telken egy újabb 20 ezer négyzetméteres szakáruház épül, 448 ingyenes parkolóhellyel, amelyeknek egy részét utánfutós autók számára alakították ki.

 

Az új szakáruház megtervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a világos és tágas térkialakításra, hogy a vásárlók az igényes és áttekinthető árukihelyezésnek is köszönhetően könnyen megtalálják a keresett terméket, akár csavarról, ütvefúróról vagy csempéről legyen szó.
A dunakeszi és a szigetszentmiklósi szakáruházakhoz hasonlóan Maglódon is 120.000 különböző, kiváló minőségű termékkel várja majd vásárlóit a BAUHAUS.

 

A BAUHAUS-zal egy új dimenzió érkezik Maglódra. A szakszerű kiszolgálás mellett számtalan szolgáltatással, mint például kivitelezési szolgáltatás, profi gépkölcsönző, lapszabászat, speciális festékeket és lakkokat is színező festékkeverő centrum, és 120.000 különböző minőségi terméket átölelő választékkal áll a vásárlók rendelkezésére a következő szakterületeken: építési elemek – építőanyagok, faáru, fűrészáru, csempe, szaniter, víz- és gázszerelvények, Fürdők Világa, villanyszerelési termékek- világítástechnika, Városi kert, belső dekoráció, festékek, szerszámok és gépek, vasáru, autófelszerelés.

Behajt! Felpakol! Kihajt!
Speciális szolgáltatások egészítik ki a kiváló minőségű szakválasztékot:
Egy teljesen speciális szolgáltatást nyújt a szakembereknek és a házépítőknek a Drive-In Arena. Az alapelv nagyon egyszerű: Behajt! Felpakol! Kihajt! Az ötezer négyzetméteres alapterületen található Drive-In Arenában a vásárlók könnyen és gyorsan vásárolhatják meg az építési anyagokat és építési elemeket. A vásárló az autójával (akár teherautóval is) behajthat az épület ezen részébe, ahol közvetlenül a járműbe teszi a kiválasztott árukat, majd a fizetés is az autóból történik, így a nagy terjedelmű, súlyos építési anyagok átpakolások nélkül kerülnek a csomagtartókba.

Fürdők Világa
Hasonlóan komplex szolgáltatást nyújt a Fürdők Világa osztály, ahol a BAUHAUS szakemberei 3D-s tervezés segítségével tervezik meg a megálmodott fürdőszobát, majd igény szerint helyi szakemberek bevonásával meg is valósítják azt, természetesen mindezt BAUHAUS garanciával. A Fürdők Világa osztályán bemutatott különböző stílusú mintafürdőszobák számtalan ötlettel szolgálnak a vásárlóknak. 

Városi kert
A Városi kertben közel ötezer négyzetméteren kül- és beltéri növények, kerti szerszámok és kerti gépek, kerti kiegészítő termékek széles választékával várják majd a kertészkedni vágyókat. Mindig az adott időszaknak megfelelő áruválasztékkal várják a vásárlókat.

www.bauhaus.hu

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop