Fűtéskorszerűsítés norvég módra….

Durva viharok, repülő háztetők
Napfényes élet, árnyékos terasz
Télen hűt, nyáron fűt? – Egyetlen falnál sem ideális

Épületek felújításakor vagy új építésnél sokszor bonyolult és költséges megoldásokat keresnek és találnak az építettők. A fatüzelésre kevesen gondolnak, mely pedig az ősidőkből eredő egyszerűséggel, ma már rendkívül kényelmes használattal párosul, és semmi mással össze nem mérhető hangulattal árasztja el az otthonunkat.

futeskorszeruesitesnorvegmodra 720

A kandallóra sokan csak egy kiegészítő dísztárgyként gondolnak, amely természetesen igaz, de egy kis odafigyeléssel kandallónk akár a fűtés meghatározó részét, ha nem az egészet is képes kiváltani. Nem kell mást tennünk, mint tervezéskor az amúgy is áhított kandallót ésszerűen elhelyezni, természetesen megfelelő minőségűt választva. Amennyiben így járunk el, a tüzelőberendezés könnyen válhat a mindennapok részévé, anélkül, hogy használata megerőltető lenne, vagy külön „fűtőmestert” kellene alkalmaznunk.

Fával a mai technológiáknak köszönhetően rendkívül tisztán és hatékonyan lehet fűteni. A Jotul kandallókkal vagy kályhákkal – szerkezeti felépítésüknek köszönhetően – egyszeri használattal az egész éjszaka fűtését is kiválthatjuk, vagyis 8-12 órán át folyamatos meleget biztosít, mindeközben nagyon kevés fát használ el. E magas hatékonyság a Jotul CB-CleanBurn, azaz utánégetéssel valósítható meg, amely egyben drasztikusan csökkenti a szennyeződés-kibocsátást, így biztosak lehetünk abban, hogy a környezetnünk levegőjét nem terheljük.

A fatüzelés mellett mindezektől függetlenül általában egy alapfűtést is beterveznek fűtésrendszerbe, amelyhez a fentiek alapján tökéletes kiegészítés az elektromos fűtés. A MANI Magyar-Norvég Kft. több mint 25 éve sikerrel forgalmazza a NOBO elektromos fűtésrendszert, amely hatékony és minden igényt kielégítő vezérlésével jól illeszkedik a fatüzeléshez. Nem véletlen, hogy Norvégiában – ahol a tél igazán hideg – meghatározóak fenti termékeink. A NOBO fűtőpanelek és a JOTUL kandallók kombinációja gazdaságos és tökéletesen szabályozható fűtést biztosít, optimálisan ötvözve a légfűtés és a hősugárzás előnyeit.

A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően ma már okostelefonról távolról is vezérelhetjük, szabályozhatjuk fűtésünket, s ezzel további kényelmet és energia-megtakarítást nyerünk. Fentieket számtalan elégedett ügyfelünk, sőt, a magazinban is gyakran látható referenciáink is alátámasztják.

Látogasson el bemutatótermünkbe, hogy megismerje az általunk forgalmazott norvég fűtés alternatívánkat!

MANI Magyar-Norvég Kft.
1148 Budapest Nagy Lajos király útja 81.
Telefon: 1/363 3058
mani@mani.hu
www.mani.hu
www.nobo.hu
www.jotul.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop