Év tetője pályázat

Az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége (ÉMSZ) országos, nyilvános, névaláírásos pályázatot hirdet a “2011 Év Tetője Nívódíj” elnyerésére Magastető, Lapostető és Bádogos munkák szekciókban.A pályázat célja: funkcionális, műszaki, esztétikai, gazdaságossági szempontok összehangolásával tervezett és kivitelezett igényes tetők népszerűsítése.

 

Pályázni lehet minden olyan Magyarországon megépült lakó-, köz-, vagy ipari épület tetőfedésével illetve tetőszigetelésével és kiviteli terveivel, ahol az építés jogilag rendezett engedélyek alapján folyt, és a tető 2010. január 1. és 2011. december 31. között teljesen elkészült. A munka jellege új vagy felújítás egyaránt lehet.

A pályázaton részt vehet minden olyan bel- és külföldi természetes és jogi személy, aki a tető építtetője, tervezője (a kivitelezővel közösen) vagy kivitelezője volt. A pályázónak jogi felelősséggel nyilatkoznia kell, hogy a tető megvalósításában részt vevő többi fél, valamint a megrendelő és az anyaggyártó (vagy forgalmazó) a pályázat benyújtása ellen nem emel kifogást és az üzemeltető a létesítmény nyilvános megjelenítését nem ellenzi. Egy pályázó több tetővel is pályázhat, ezek azonban egymástól független pályaműveknek tekintendők.
Benyújtandó munkarészek a tetőfödémek megértéséhez, egységes, egyértelmű elbírálásához szükségesek:
 – egységes adatlap
 – rendelkezésre álló tervdokumentáció (alaprajzok, metszetek, rétegrendek, csomópontok, számítások, műleírás stb.)
 – fényképek 2 példányban (és CD-n): homlokzatokról, tetőről, csomópontokról, építés közbeni állapotról.
Elbírálás:a beküldött pályaművekből 12 fős szakmai zsűri választja ki a díjazásra alkalmas tetőket. A zsűri a benyújtott munkarészek alapján előválogatást végezhet. A zsűribe a Svájci- és Német Tetőfedő Szövetség (SVDW és ZVDH) egy-egy tagot delegál.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop