Észak-amerikai, házilag is szerelhető táblás falburkolatok

Természetes felületápolás
Felújítás: szakemberekkel vagy saját kezűleg?
Falfestés saját kezűleg?

Új élethelyzetünkben sem kell lemondani otthonunk megújításáról, korszerűsítéséről, pláne, ha éppen egy lakásfelújítás vagy építkezés kellős közepén talál bennünket a hirtelen bekövetkezett változás. Mi az optimális megoldás és miért?

eszakamerikaitablasfalburkolat 720

Az ABT-Tech amerikai fali panelek kizárólagos hazai forgalmazóiként immár 30 éve nyújtunk időtálló, esztétikus megoldást számtalan otthon, iroda, szálloda stb. belső megjelenéséhez, megrendelőink nagy megelégedésére. Dekoratív és tartós burkolat kerülhet lakásunk bármely életterébe, legyen szó a nappali, konyha, étkező, hálószoba, fürdő vagy éppen a nyaraló teljes felújításáról! Sőt, irodánk, tárgyalónk, folyosónk, lépcsőházunk ízléses burkolását is rábízhatjuk.
Ha gyors, egyszerűen felhelyezhető, gazdaságos, időtálló, fenntartható, és mégis esztétikus megoldásra törekszünk, a festéssel, lambériázással, tapétázással és a csempézéssel szemben ez a fajta burkolás nem jár felfordulással, zajjal, sittel és kosszal.

eszakamerikaitablasfalburkolat 3

Az ABT-Tech fali panel elérhető természetes fa vagy kő felületek textúráival, de akár klasszikus csempe megjelenéssel, sőt, több átfesthető mintázattal is. Mindemellett számos praktikus előnye van: kopás- és sérülésálló, jó hangszigetelő, könnyen tisztítható, zajcsökkentő, megfelel a világ legszigorúbb élelmiszer-higiéniai szabványainak (USDA). A 3-5 mm vastagságú, 122 x 244 cm (2,98 négyzetméteres) panelek szerelése sajátkezűleg, könnyen kivitelezhető, közvetlenül vakolt felületre, OSB lemezre, gipszkartonra vagy a már meglévő burkolatra, csempézett falra is ragasztható saját ABT-szerelőragasztóval. A paneleket gyorsan és gazdaságosan méretre vághatjuk.

eszakamerikaitablasfalburkolat 1

A termék webáruházunkból www.falburkolatwebaruhaz.hu megrendelhető, akár futárszolgálattal történő házhoz szállítással.

eszakamerikaitablasfalburkolat 2

ABT-TECH Hungária Kft.
2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 16/C.
Tel.: 1/425 7638, 24/448 808, 70/318 5919
info@falburkolatcentrum.hu 

www.falburkolatwebaruhaz.hu
www.falburkolatcentrum.hu

abtech 3tablaskep  

 
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop