Építse meg Ön a Wienerberger energiahatékony mintaházát!

Terítéken az étkező – Étel és élmény
BETONRETRÓ
Szélcsend

Minőségi építőanyagokat, kész építészeti koncepciót, tanulmánytervet és kedvezményeket kínál a Wienerberger az építtető családnak! Építkezés előtt álló családot keres különleges projektjéhez a Wienerberger. Az mintaház közel zéró energiafelhasználású lesz, havi fűtési költsége pedig nem haladja majd meg a 10 ezer forintot*. A kiválasztott család jelentős kedvezménnyel építhet modern, minőségi és energiatakarékos otthont.

 

wien01

 

Az energiatudatos otthon nem kerül majd többe a családnak, mint egy új, átlagos családi ház, hiszen a kiválasztott család az építészeti terv, az energetikai számítás, a gazdaságossági elemzés, a szakmai támogatás mellett minőségi építőanyagokat és kedvezményeket is kap. A négyfős család számára ideális, olcsó rezsijű ház Porotherm téglából épül, a már rendelkezésre álló terveket a család telkének megfelelően adaptálják majd.

A ház  – a 2020-tól életbe lépő energetikai előírásoknak megfelelve – közel zéró energiafelhasználású lesz, a tervezéskor az energiahatékonyság, a gazdaságos építési költségek és az élhető lakókörnyezet kialakítása azonos súllyal szerepeltek. Az Ybl-díjas építész, Vincze László által tervezett épület kétszintes és 142 m2-es lesz, a ház fűtését faelgázosító kazán oldja majd meg, energiafogyasztásának legkevesebb negyedét pedig napkollektorok adják.

Ha felkeltettük érdeklődését és megfelel az alábbi feltételeknek, regisztráljon a wienerberger.hu honlapon.

 

Kiket keresünk?

Az energiahatékony mintaház programra mindazok jelentkezését várjuk, akik a közeljövőben családi házat szeretnének építeni és rendelkeznek a megfelelő építési telekkel, valamint egy átlagos kivitelezésű családi házhoz elegendő saját erővel. A megfelelő telek megközelítőleg Észak-Dél irányú utcában fekszik, minimális mérete 800 m2, lehetőség van a szabadon álló beépítésre és a 20 fokos hajlásszögű tető megépítésére, a megengedett építménymagasság minimum 5,5 méter.

Mit kap a kiválasztott család?
A jelentős kedvezményeket, korszerű és minőségi építőanyagokat, szakértői támogatást és garanciát, valamint egy teljes, a telekre adaptált építészeti tervet, ami tartalmazza a gazdaságossági elemzést és az energetikai számítást is.

 

*A fűtési hőigény a 7/2006-os TNM rendelet alapján kalkulálva, fafűtéssel, 12 hónapra átlagolva.
Jelen hirdetés nem minősül sem ajánlatnak, sem pályázati felhívásnak, sem nyereményjátéknak. A Wienerberger további egyeztetések alapján dönt arról, hogy kíván-e a jelentkező családok valamelyikével szerződést kötni.

 

A Wienerberger energiahatékony mintaházának megépítéséhez építtető családot keres

 

wienerberger.hu

 

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop