Építkezés, felújítás? Segít az újHÁZ Centrum!

Idén nem akartak véget érni a hosszú, hideg napok. A tél azonban szerencsére már a múlté. Az enyhébb időjárás mellett ismét előtérbe kerülhetnek az építkezés munkák, felújítási feladatok, valamint a kisebb-nagyobb javítások a házban és a ház körül. Mindig akad valami tennivaló. Építkezésben és felújításban okos és költséghatékony partnere lesz az újHÁZ Centrum!

 

 

Már biztosan Ön is tudja, hogy hol van szükség festésre, burkolásra vagy egy kis renoválásra. Mielőtt munkához lát, érdemes olyan szakértőkhöz fordulnia, ahol személyre szabott tanácsokkal, minőségi alapanyagokkal és kényelmes szolgáltatások sorával várják!
Az újHÁZ Centrum több mint 80 telephelyén megbízható szakemberek segítségével, széles választék mellett készülhet fel a munkára. Gazdag termékpalettánkban az alapvető építőanyagok mellett szigetelőrendszereket, szaniterárut, festékeket, csempét és burkolóanyagokat, barkácsárut, valamint nyílászárókat egyaránt talál.

Szenzációs árak, gazdag választék

Az építőanyag-választás felelősségteljes döntés. Minőség vagy kedvező ár? Talán Önnek is dilemmát okoz a választás. Amennyiben nálunk vásárol, nincs szükség kompromisszumokra, hiszen termékeink az elérhető ár mellett is magas minőséget képviselnek. Használja ki aktuális akciónkat! A 2013. április 22-től május 31-ig közel 100 termékünket kínáljuk szenzációs áron! Különösen igaz ez saját márkás termékeinkre, amelyek egyedülálló ár-érték arányt hoznak az építőanyagok kínálatába. A kifejezetten kedvező ár mellett a magas minőség garantálja, hogy csakis jól dönthet! Saját márkás termékeinket kizárólag az újHÁZ Centrum telephelyein vásárolhatja meg. A választék mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szolgáltatásainkra is. Kereskedéseink mindegyikében igényeihez igazított tanácsadással, költségkalkulációval, házhoz szállítással, anyagszámítással és rengeteg egyéb szolgáltatással állunk rendelkezésére.

 

{gallery}images/stories/epites_felujitas/2013_04/ujhaz/f1{/gallery}

 

Százezerrel szebb otthon!

Az elmúlt évek nagyszabású nyereményjátéka idén is folytatódik ! Vásároljon 2013. április 1. és november 30. között bármelyik telephelyünkön legalább 10 000 Ft értékben, és lehet, hogy éppen Ön lesz az egyik szerencsés vásárlónk, aki gazdagabb lesz 100 000 Ft-tal. Részletek az újHÁZ Centrum kereskedésekben és honlapunkon.

Felújítási Kisokos, letölthető formában is

Idén ismét megjelenik a Felújítási Kisokos. A sorozat harmadik számában a már bevált és kedvelt formát folytatjuk, azaz egyedi cikkekkel, okos tippekkel szolgálunk az építkezők és felújítók részére. A kiadvány digitális formában már letölthető honlapunkról!

Hazánk legnagyobb építőanyag-kereskedelmi hálózataként csakis vásárlóink maximális elégedettsége lehet a célunk. Több évtizedes tapasztalatunk és szakértelmünk a garancia a gyors és költséghatékony megoldásokra, legyen szó akár építkezésről, akár felújításról.

Sikeres felújítást kívánunk!

www.ujhazcentrum.hu

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop