Költségcsökkentés és energiahatékonyság

A Daniella Kereskedelmi Kft 1992-óta az egyik legnagyobb villamosipari kereskedővé nőtte ki magát Magyarországon. 20 éves piaci jelenlét és tapasztalat által kiépült kapcsolatrendszer tette azt lehetővé, hogy a megújuló energia jövőképét már most letegyük a jelen felhasználóinak asztalára. LED technológia, napelem-rendszerek, éppúgy megtalálhatóak a szortimentünkben, mint a hétköznapi életünk már megszokott kellékei.

 

 

 

Fontosnak tartjuk, hogy az energiahatékonyság egyre nagyobb hangsúlyt kapjon Földünk védelmében. Szívesen működünk együtt a háztartások, ipari létesítmények energia igényeinek költségcsökkentésében.

Mérnökeink teljes körű és kedvező ajánlatot készítenek napelemes rendszerek, világításkorszerűsítés és egyéb energia hatékonysági projektekre.

Az elmúlt közel 20 évben a Daniella Kft. életét a folyamatos fejlesztés jellemezte. Ez jelenti egyrészt a kollégáik szakmai tudásának elmélyülését és a forgalmazott termékeink körének bővítését, másrészről a magas szintű vevőkiszolgáláshoz szükséges technikai háttérfeltételek korszerűsítését, országos jelenlétük kiterjesztését.

A cég szlogenje a kezdetek óta hirdeti célul kitűzött hitvallásukat:

“Egy elektromos világ szolgálatában!”

Az Daniella ars poeticája hűen tükrözi a villamos piac igényeinek alárendelt létüket. Ennek megfelelően igyekeznek az elvárásoknak megfelelni minden területen a napi kommersz termékektől az ipari specialitásokig, ajánlatadástól a házhoz szállításig.

Kereskedelmi filozófia: A Vevő mindenek előtt!

Ennek érdekében kiváló minőségű termékeiket, versenyképes áron, gyors kiszolgálással igyekeznek eljuttatni partnereiknek.

Aktuális akcióinkról, rólunk és elérhetőségünkről információt itt talál:
www.daniella.hu

 


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop