Kényelem és elegancia

Aki minőségi szőnyeget keres, az biztosan találkozni fog a Leguan Exclusive nevével.Bemutatótermünkben megtalálhatóak a modern és klasszikus nepáli, indiai kézi csomózott szőnyegek, padlószőnyegek, ezen kívül a cég nevéhez hűen: számos exkluzív lakástextil és designszőnyeg. Kínálatunkban világmárkák egész sora képviselteti magát, többek között Guy Laroche, JOOP!, Wissenbach, Natur Pur, Tom Tailor, s.Oliver, Bugatti, stb…

 

 

Szolgáltatásainkkal jelentősen megkönnyítjük az otthonteremtők mindennapjait, legyen szó például helyszíni felmérésről, szaktanácsadásról, függönyvarrásról, melegburkolásról, vagy akár komplett kivitelezésről.
Mosoly és kényelem – a Leguan Exclusive világából, Önnek.

Ámulatba ejtő formák és színek egyenesen a divat fellegvárából.

A design szőnyegek úgy uralkodnak a belső terekben, mint egy igazi divatdiktátor. Felsőbbrendűséget, vezető pozíciót képviselnek a lakberendezés területén. Egyedi minta- és színviláguk mellett az egy szőnyegen belüli többféle anyaghasználat is kiemeli ezeket a varázslatos szőnyegeket. Páratlan csodálatot és elismerő pillantások sorát vívják ki egy szemvillanás alatt.

Kényelem és elegancia, intenzív, határozott vonalak, lágy, selymes tapintású anyagok. Ez a név garancia a magas minőségre, egyediségre, mely művészi értéket képvisel.

A tiszta természet érintése otthonában

Jó hírünk van azoknak, akik a lakberendezésben a természetes megoldásokat kedvelik: Magyarországon először, a Leguan Exclusive törökbálinti üzletében került bemutatásra a Natur Pur termékcsalád, melynek darabjai egytől-egyig aprólékos kézi munkával, a természetben megtalálható alapanyagokból készültek. A készítés során teljes mértékben mellőzték a mesterséges színezési eljárásokat, ennek köszönhetően a nyers, neutrális színvilág a fő irányvonal.

Változatos, fiatalos, sajátos hangulat – klasszikus elegancia. Természetesen, Önnek!

Gyengédség a legkisebbeknek

Gyermekeinknek csak a legjobb lehet elég jó.

Pehelykönnyű és bőrbarát takaróink, díszpárnáink és speciális alapanyagokból készített kézzel tűzött szőnyegeink a gyengéd gondoskodást biztosítják még a legkisebbek számára is. Hogy is hiányozhatna a luxus abból a helyiségből, amely legféltettebb kincseink lakótere?

 

 

 


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop