6 érv a modern palafedés mellett

A környezetbarát Eternit síkpala nem a rossz hírű azbesztet is tartalmazó anyag többé, hanem természetes alapanyagú, szálcement építőelem. Nézzük, milyen előnyökkel élhetünk, ha Eternit síkpala tető vagy homlokzatburkolat mellett döntünk.

 

creaton

 

A környezetbarát szálcement síkpala széppé és egyben értékállóvá teszi az épületet, legyen szó akár alacsony energiaigényű épületekről, akár passzívházakról. A síkpala hosszú élettartama, tartós minősége és rendhagyó megjelenése különleges hangulatot kölcsönöz az épületnek. A gondosan összeválogatott alapanyagok könnyeddé, víz-, fagy- és tűzállóvá, valamint törhetetlenné teszik a terméket.

A hagyományos vagy modern épületek tető és falburkolataként, változatos látvány kialakítását lehetővé tevő Eternit síkpalát a szakemberek előszeretettel alkalmazzák visszafogott építészeti koncepciójú épületeken, de bármilyen családi ház tartós tetőmegoldása, akár homlokzatburkolata is lehet.

Magyarországon az Eternit síkpala tetőfedő anyagok mintegy 35 méretben és 30-féle színben érhetőek el, sima és rusztikus felülettel.

1. érv: alapanyaga szálcement

A hagyományosan használt és számtalan épületen mai is, szinte kizárólag rossz minőségben megtalálható palafedést legegyszerűbb azonos fedőanyagra, síkpalára cserélni. Ez az anyag azonban már nem azonos a korábban elterjedttel. A modern, Eternit síkpala nem a rossz hírű azbesztet is tartalmazó anyag, hanem természetes alapanyagú, szálcement építőelem. A gyártás során természetes alapanyagokat felhasználó, környezetbarát szálcement síkpala a cégcsoport modern német gyárában készül.

2. érv: biztonságot nyújt

Tekintettel az elmúlt évek egyre szélsőségesebb időjárási viszonyaira keresettek családi házak, középületek esetén is a szél- és időjárásálló védettséget nyújtó építőanyagok. Ezek közé tartoznak az Eternit szálcement síkpala termékek is. Kialakításuk és a felhasználásukkal készülő tető tartós, a környezeti hatásokkal szemben és biztos védelmet nyújt viharok esetén is.

3. érv: előnye a kis súlya

A szálcement síkpala kis súlya nem csak a statika, hanem az alkalmazási lehetőségek szempontjából is fontos tényező. Az Eternit termékek ezen a téren komoly előnnyel rendelkeznek: a kreatív és sokoldalú építőanyag kis súlya egyszerre teszi lehetővé, hogy az esztétikai szempontok mellett a gazdaságossági szempontokat se kelljen figyelmen kívül hagynunk.

4. érv: jelentése: örökkévalóság

Saját ház építése nem csupán nagy álom, de sokak számára életük legjelentősebb beruházása is, amelyet fontos döntések sora kísér végig. Az Eternit márkanév a „eterna” latin szóból ered. Jelentése: örökkévalóság.

Ha nem is az örökkévalóságnak építünk, de mi másra vágyhatunk ezen döntések közepette, ha nem arra, hogy a szép és műszakilag jó építőanyagok felhasználásával, a lehető legtartósabb megoldásokat választhassuk otthonunk építéséhez. Válasszunk ehhez olyan anyagot, amely tartós és a gyártója ennek tudatában kellően hosszú, írásos garanciát is vállal. Az Eternit a jelenleg érvényes nemzetközi és hazai szabványoknál és előírásoknál szigorúbb feltételrendszert állított fel a termékekkel szemben, amit írásban is garantál.

Az Eternit márka a síkpala piacon nemzetközi szinten elismert minőség, amelyet a cég Magyarországon is írásban adott 30 év garanciával támaszt alá. Emellett a cég a síkpala és kiselemes homlokzatburkolatok felületének rendellenes színelváltozásaira és a bevonat leválására a piacon egyedülálló módon, írásban 15 év garanciát vállal.
Ugyanakkor biztosak lehetünk abban, hogy otthonunk változatlan szépségű Eternit tető és homlokzatburkolataiban több mint 15 évig gyönyörködhetünk.

5. érv: akár a szivárvány bármely színében

Magyarországon az Eternit síkpala tetőfedő anyagok mintegy 35 méretben és 30-féle színben érhetőek el, sima és rusztikus felülettel, de egyedi gyártással ma már akár a szivárvány minden színében rendelhetőek. A természetes anyagösszetételt figyelembe vevő színezési eljárás, és a finoman színezett strukturált felület különleges optikai mélységet és színtelítettséget kölcsönöz a tetőnek.

6. érv: nemzetközileg elismert minőség

A német Eternit több mint 100 éves hagyományokra visszatekintő tetőfedő-anyag gyártó, amely ma természetes alapanyagok, modern szálcement felhasználásával készíti tetőre és homlokzatra egyaránt alkalmazható síkpaláit. A kerámia tetőcserepek hazai gyártójaként ismertté vált Creaton Hungary Kft., mint a belga Etex csoport tagja, a csoporthoz tartozó márkák közül, mások mellett a német Eternit termékeinek forgalmazását is ellátja Magyarországon, azt kizárólagosan forgalmazza.

www.eternit.hu

 

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop