Formába öntött meleg

A belgiumi JAGA gyár filozófiája – a formába öntött meleg”. A hatvanas évek elején alapított gyárban a saját fejlesztői gárda a kreativitás, funkcionalitás és a merész formatervezés jegyében tevékenykedik. A 350 embert foglalkoztató cég 2001-ben 50 millió eurót meghaladó forgalmat ért el. Európában a csekély víztartalmú, úgynevezett LOW-H2O fűtőelemek 75%-át állítja elő. A környezetvédelemben is az élen jár: a gyártás során semmiféle oldószert nem használ.

 

 

A gyár két fő profilja a LOW-H2O fűtőtestek és a merész formatervezésű DECO termékskála készítése.

 

Igazodva a mai kor megváltozott életviteléhez, a LOW-H2O fűtőtestek ideális megoldást nyújtanak. A korszerűen hőszigetelt házba nem átfagyva érkezünk meg, nincs szükségünk túlfűtésre, sokkal inkább a megfelelően szabályozható hőmérsékletre. A JAGA fűtőtestekben lévő vízmennyiség egytizede a hagyományos radiátorokénak, ebből következően mindössze tíz perc alatt felfűthető a rendszer, és pontosan szabályozható a kibocsátott hőmennyiség. Fűtőtestünk azonnal reagál a pótlólagos hőforrásokra, például az ablakon besütő napra vagy a bekapcsolt háztartási gépek által kibocsátott hőre. Egy téli idény alatt akár 10 százalék energiát is megtakaríthatunk vele.
Az igen széles méret- és színválaszték lehetővé teszi, hogy kompromisszum nélkül igazodjunk a helyiség adottságaihoz. Az acéllemez burkolat egy mozdulattal levehető, így a fűtőtest mögötti falfelület, illetve a fűtőtest egyszerűen tisztítható.
Földig érő üvegablakoknál, télikertben esztétikus megoldás a MINI változat, amelynek a legkisebb változata mindössze 8 cm magas.
A padlóba süllyeszthető változattal – amennyiben van lehetőségünk 60?70 cm mély aknát kialakítani – az egész helyiség fűtése megoldható.
Kiegészítő fűtésként a nagy üvegfelületek elé kínáljuk az úgynevezett MINICSATORNÁT, többféle, feltekerhető faráccsal, valamint fix és feltekerhető aluráccsal, széles méret- és színválasztékban.
A DECO sorozat igazi siker a fűtéspiacon. Rangos kiállításokon több dizájn-díjjal jutalmazták a JAGA termékeit. Az esztétikus, izgalmas formatervezésű fűtőtestek egyúttal a fürdőszoba, a lakószoba attraktív berendezési tárgyai.
Nem utolsó sorban említjük a meghökkentően gyönyörű GEO fűtőtestet, mely az első, ásványi kövek zúzalékából készített fűtőtest.

ARLI Magyarország Kft.,
1205 Budapest, Határ u. 56.
Tel.: 1/285-2301,
Fax: 1/285-6048,
e-mail: arli@chello.hu,
internet: www.arli.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop