Tervezzük meg a pergolánkat!

A modern pergolák a társasházak, penthouse lakások, családi házak teraszainak elengedhetetlen elemei, ami kerti bútorokkal, dísznövényekkel kedvelt tere a nyaralós hangulatot idéző összejöveteleknek. No de milyen legyen a pergolánk, azaz a teraszárnyékolónk? Egy új magyar applikációval egyszerűen megtervezhetjük, összeilleszthetjük, sőt, körül is járhatjuk, s ha kell, a tetszetős végeredményig tökéletesíthetjük.

tervezzukmegpergolankat 720

Ha családi ház, exkluzív penthouse, belvárosi vagy Balaton-parti étterem, kávézó teraszának árnyékolása a feladat, a trendi pergolák elengedhetetlen kellékei a remek teraszhangulatnak. A lehetőségeknek szinte csak a képzelet szab határt. A pergolák olyan árnyékolók, amelyek a XXI századi funkciókat ötvözik a szinte minden igényt kielégítő esztétikával. A színben és kialakításban variálható pergolák jól használhatók egy aprócska terasz minél hasznosabbá tételében, vagy intimitást adnak, védenek a kíváncsi tekintetektől. A családi ház teraszára pedig a homlokzathoz illeszkedő, szinte bármilyen színben, variálható felülettel választható pergola kerülhet. Legyen a szerkezet minden oldala zárható? Így akár a gyerekek benti játszótere bővülhet a szabadba, vagy az esti grillezések kinti tere válhat védetté. Sőt, rejtett világítással hangulatosabbá. De a modern pergolák a társasházak nagy teraszainak, penthouse lakásainak is elengedhetetlen elemei, ami pl. külső konyhaként, kertibútorokkal, dísznövényekkel a tengerparti nyaralós hangulatot idéző baráti összejövetelek kedvelt tere. Szóval nem gond „hazavinni” kedvenc fagyizónk, kávézónk, éttermünk teraszhangulatát.

tervezzukmegpergolankat 11
Nincs több „képzeld el” kezdetű mondat. Helyette: tervezzük meg!
A vadonatúj magyar fejlesztésű Pergola AR (Augmented Reality) applikációval bárki egyszerűen megtervezheti saját pergoláját. A folyamat közben azt is nyomon követhetjük, hogy mutat a tervezett árnyékoló a teraszon vagy a kertben! Hogyan működik a Pergola AR tervező applikáció? A letöltött app egyszerűen végigvezeti a felhasználót a pergola tervezési folyamatán, közben változtathatunk, finomíthatunk az elemeken, a tetszetős végeredményig.
Röviden: válasszuk ki a pergola méretét, a szerkezet színét, felületképzését. A ház látványához, színeihez, stílusához, és ízlésünkhöz megfelelően bármilyen színben választhatunk lamellákat és oldallezárásokat, válogathatunk a vászonanyagok között! Fokozhatjuk az élményt a beépített ledvilágítással, okos megoldásokkal, de hűvösben is használhatóvá tehetjük a teraszt néhány kattintással.

tervezzukmegpergolankat 2
Nézzük meg élőben!
Miközben az egyes elemek között válogatunk, az applikációban folyamatosan megjelenik a tervezett pergola látványa. Mentsük el, és megnézhetjük, hogy mutat az elképzelt helyen, házhoz, kert látványához igazítva, mérethelyesen, a megtervezett, akár bioklimatikus vagy ferde kialakítású, vízzáró pergola! Az Augmented Reality, a valóság egyfajta virtuális kibővítése, amikor pl. egy mobiltelefon kamerájával szétnézve a valós környezetbe virtuális elemeket vetítünk. Az elmentett 3D modellt tehát illesszük a teraszra, a kertbe … és nézzünk körül…!

tervezzukmegpergolankat 1
Nincs meglepetés!
Ahogy alakítjuk a pergolát, az app-ban mindvégig láthatjuk az éppen összeállított szerkezet ajánlati árát. A végén pedig a legjobb összeállítást egyszerűen, akár meg is rendelhetjük, mindezt a szerelési és szállítási szolgáltatással együtt. Persze még előtte néhány gyakorlati lépés, hogy minden tökéletes legyen, de a lényeg, hogy a korszerű Augmented Reality-nek köszönhetően már virtuálisan láthattuk a végeredményt.

A színekről, felületekről, lehetőségekről további információ, valamint a Pergola AR app letöltése:
V151.hu – Pergola értékesítés

 


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop