Egyedi zuhanykabinok, tetőtéri ferde falakhoz is

A RIHO SCANDIC NXT széria zuhanykabinok, zuhanyfalak és zuhanyajtót saját fürdőszobánk méreteihez igazodóan egyedi kivitelben, egyedi magasságban is megrendelhetők, megkönnyítve a tetőtéri vagy a kisebb belmagassággal rendelkező fürdőszobák berendezését, de természetesen normál fürdőszobákba is tökéletes. Hatalmas formaválasztékának, biztonságos technológiájának és felületkezelésének köszönhetően az egész család kedvence lesz.

egyedizuhanykabinoktetoteriferdefalakhozis 720

Íme, négy meggyőző érv, hogy miért érdemes a RIHO SCANDIC NXT termékek mellett döntenünk!

1. Hatalmas formaválasztékával könnyedén igazodik bármely fürdőszoba-stílushoz
A SCANDIC modellcsalád a formák és méretek legnagyobb választékát kínálja. Stílusa alapvetően minimál, krómozott vagy fekete zsanérokkal – azonban a formaválaszték igen sokszínű, ennek köszönhetően pedig akár a szögleges, akár a kerekded szaniterek, csaptelep-kombinációk mellé jól illik. Kérhetjük keretes, de akár keret nélküli változatban is, felár ellenében rendelhető festett üveggel, szatén tejüveggel, illetve meghosszabbított profilokkal.

egyedizuhanykabinoktetoteriferdefalakhozis 1
2. Egyedi méretek, személyre szabott megoldások
Az üvegek normál magassága 2000 milliméter, ám ennél kisebb, vágott méretekre, egyéni igény szerinti méretben is megrendelhetők – vagyis, ha kifejezetten tetőtéri fürdőszobába, alacsonyabb belmagassághoz vagy csapott falakhoz keresünk zuhanykabint, nyugodtan gondolkodhatunk a RIHO RIHO SCANDIC NXT zuhanykabin-megoldásokban.

egyedizuhanykabinoktetoteriferdefalakhozis 2
3. Hosszabb élettartam, könnyebb takarítás
A RIHO Shield technológiával történő felületkezelése hosszú távon nyújt védelmet a zuhany üvegfelülete számára, a speciális felületkezelésnek köszönhetően pedig tisztítása, takarítása is jóval könnyebb. A III. fokozatú, tömítéssel ellátott zuhanyparavánok ráadásul két záró felülettel megfelelő védelmet nyújtanak a kifröccsenő víz ellen is.

egyedizuhanykabinoktetoteriferdefalakhozis 3
4. Biztonság az egész család számára
A modern, minimalista megoldás krómozott vagy fekete zsanérokkal, 8 mm vastag biztonsági üveggel, akadálymentes belépéssel készül, kiemelő ajtópántokkal – így abszolút biztonságos minden korosztály számára.

www.riho.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop