Gazdagodott a REVCO DECO termékcsalád

Az eddig beltéri dekorációs vakolatokból álló DECO termékpaletta újabb, könnyen applikálható termékekkel bővült, igazodva napjaink legújabb stílusirányzataihoz. A DECO MINI és MAX GLITTEREK közvetlenül adagolhatók festékeinkbe és vakolatainkba, így a munkafolyamatok nem hosszabbodnak meg.

gazdagodottarev 720

A csillogó hatású vakolat iránti folyamatos érdeklődés inspirálta laborunkat a termékfejlesztések során. Fontos szempont volt, hogy egyaránt megoldást nyújthassunk régi falfelületek dekorálására és újonnan vakolt vagy festett falak csillámossá tételére is. A DECO SHINE bevonat megoldja az utólagos dekorálás kérdését is. A csillámos hatás mellett selyemfényűvé és mélyebb árnyalatúvá teszi a festett felületeket. A legjobb hatás inkább strukturált felületen, vakolaton vagy lábazati vakolaton érhető el ezzel a dekorációs bevonattal.

gazdagodottarev 11
DECO GLITTER MINI – FESTÉSHEZ
A DECO GLITTER MINI kiválóan alkalmas külső vagy belső festeni kívánt felületek diszkrét ezüstös csillámossá tételére a festéssel egyidőben. A DECO GLITTER MINI adalékot a már leszínezett REVCO ALFA, EXTERIOR vagy SILICON falfestékbe kell jól elkeverni, és a szokásos módon felvinni a felületre. Száradás után beltérben erőteljes megvilágítással éri el a kívánt hatást, kültérben pedig napsütésben válik láthatóvá. Egy vödör (10 L) REVCO ALFA, EXTERIOR vagy SILICON falfestékhez egy mini vödörnyi (120 g) adalékot javaslunk.

gazdagodottarev 12
DECO GLITTER MAX – VAKOLÁSHOZ
Ha újonnan vakolt felületét szeretné csillámossá tenni, akkor a DECO GLITTER MAX adalékot ajánljuk, amelyet a színezett vakolatba kell keverni. Felhordás és száradás után erőteljes napfényben elegáns csillogó hatást eredményez. Egy vödör (15 kg) REVCO NEO, VARIO vagy SILICON vakolathoz egy mini vödörnyi (120 g) adalékot javasolunk.

gazdagodottarev 13
DECO SHINE – ÁTFESTÉSHEZ
Amennyiben egy meglévő vakolt falfelületet vagy lábazatot szeretne csillogó hatásúvá tenni, akkor a DECO SHINE a megoldás. Az áthengerelés követően a festék áttetszőre szárad, a végeredmény pedig enyhén selyemfényű lesz. Ezzel a bevonattal érhető el a legerősebb csillogó hatás, amely napfényben vagy erős megvilágításban érvényesül igazán. A 10 liter DECO SHINE bevonathoz 8 fiola Brocade adalék javasolt. A legesztétikusabb hatást a SILVER (BROCADE 4) színnel lehet elérni.

gazdagodottarev 14
DECO BROCADE ADALÉK
A ReMix lábazati vakolat hosszú évek óta töretlen népszerűségnek örvend, azonban itt az idő, hogy nemcsak kültéri megoldásként gondoljunk rá. A mechanikai hatásoknak és a szennyeződéseknek rendkívül jól ellenálló ReMix lábazati vakolatot BROCADE adalék hozzáadásával könnyűszerrel varázsolhatja otthona legkülönlegesebb textúrájú falfelületévé.
A DECO BROCADE adalékkal létrehozott látványos csillámos felület beltérben erőteljes megvilágításban érvényesül leginkább, kültérben pedig napfény hatására válik láthatóvá. A DECO BROCADE adalék hatféle árnyalatához a homogén, egyszínű kövek használatát javasoljuk. A fekete alapszínnel (FFFF) mindegyik Brocade adalék jól érvényesül, a fehér (WWWW) színhez a WHITE, a szürke színekhez pedig (AAAA, CCCC) a SILVER BROCADE adalékot javasoljuk. A 13 féle alapkőszíneket a ReMix lábazati katalógusban tudja megtekinteni.

https://revco.hu/deco-glitter

 

 

Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop