Merünk különbözni, sőt!

Ma már természetes, hogy elképzelésünk megvalósítható, legyen szó bútorról, használati tárgyról, ruházati cikkről vagy dekorációs elemekről. Szinte mindenből túlkínálat van, cél a tömegtermelés és a minőség gyakran szorul háttérbe.

merunkkulonboznisot 720

Az Ecogarden által forgalmazott Pixel-mozaik panel nem tömegcikk! Nem árasztjuk el vele az internetet és a webshopokat, nem futószalagon készül és ugyanazt a dizájnt nem készítjük el kétszer! Egyedi ötleteket, különleges projekteket „gyártunk”, ami egy személyes kapcsolatfelvétellel indul, és hosszú utat jár be, míg végül megszületik a végeredmény. Amikor az elképzelésünk már képpé alakítható, profi grafikusok megtervezik, az adott fal méretére optimalizálják, és a végeredmény pontosan a kiválasztott felület méretéhez illeszkedik. A Pixel-mozaik panelt már „csak” fel kell installálni a falra, mint egy puzzle-t, annyi különbséggel, hogy itt a megoldást, illetve a felhelyezéshez szükséges, számozott panel-instrukciókat kézhez kapjuk.

merunkkulonboznisot 1

Egyedi mozaikburkolat igényre szabva
Nem csak közösségi terekben, irodaházakban, plázákban kell gondolkodni, mert a méret itt bizony számít! Pontosabban a távolság, mert a mozaik egyik fő jellemzője, hogy az összkép kellő távolságból áll össze, amit nem takarhat ki semmi.

  • Egyedi, méretre tervezett és gyártott Pixel-mozaik paneljeink szépíthetik privát otthonok nappaliját, dolgozószobáját, télikertjét, díszíthetik fürdők, uszodák, szállodák, sportcsarnokok, múzeumok, kórházak, közintézmények, iskolák, óvodák, rendelők, irodák falát is.
  • Készülhetnek egyedi faldíszek és dekorációk, amelyet például a bútor mintájához, színéhez, stílusához igazítunk. A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt!
  • A Pixel-mozaik panelek (PET-G panel) 45,4 x 45,4 cm-es méretben készülnek, és felhelyezésük gyakorlatilag megegyezik a már ismert falburkoló anyagok (csempék, mozaik csempék) rögzítésével. A munka során kézügyességre, térlátásra és finom munkamozdulatokra van szükség, mert a végeredmény a falon áll össze. Felhasználásukat elsősorban beltéren javasoljuk.
  • A panelek egészségre ártalmatlan anyagból készülnek, és installálhatók vizes közegbe is (fürdőszoba, konyha, uszoda).

Ecogarden Kft. 
1221 Budapest, Anna u. 9-11.
Kapcsolattartó: Koltai Krisztina
Tel.: 30/7019 650
email: ecogardenkft@gmail.com


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop