Könnyed, légies dekorációk élettereinkbe

Könnyed, légies dekorációk élettereinkbe

FaceBook  Twitter  rjon neknk!

Áttetsző, légies üvegtárgyak, fényes, fémes hatású, minimalista kiegészítők, fehér és fekete, no és persze az elmaradhatatlan zöld növények – ezek azok a kortalan dekorációs elemek, amelyek minden évszakban, minden időben megállják a helyüket. És hogy ne legyen túl fárasztó az egymáshoz illő tárgyak beszerzése, rendeljük meg őket egy igényes, minőséget felvonultató web-áruház kínálatából, akár 100%-os Mosolygaranciával!

konnyedlegiesdekoraciokelettereinkbe 720


A Home&Design Lakberendezés-Ajándék webáruház kínálatából szinte bármit megrendelhetünk, ami otthonunk, irodánk, üzlethelyiségünk dekorációját illeti – de nyugodt szívvel rájuk bízhatjuk a nászajándék vagy az esküvői kiegészítők kérdését is. A bohókás cukiságokon túl könnyed, légies, minimalista elemeket is találunk nálunk. A különleges órák és elegáns üvegvázák egész évben friss hangulatot varázsolnak élettereinkbe. Az üveg és fém mindig stílusos, miközben elképesztően sokszínű formáját mutatja, és sokoldalúan felhasználható.

konnyedlegiesdekoraciokelettereinkbe 2

Gondoljunk akár egy kerek üvegtálra, amelybe a kavicsokon át a növénydekorációig bármit telepíthetünk, vagy ha hangulatos fényekre vágyunk, akár még illatgyertyákat is úsztathatunk benne, vagy egy mini kertet is telepíthetünk. Lehetőségeinknek csak a fantáziánk szab határt, ráadásul évről évre megújulhat a dekoráció, hiszen kedvünk szerint váltogathatjuk.

konnyedlegiesdekoraciokelettereinkbe 3

A légies, könnyed üvegből egészen izgalmas, különleges formákat is választhatunk – például a sokszínű, millió lehetőséget tartogató, karcsú alakkal megálmodott Salsa vázát, amelybe ragyogó nyári dekorációt is készíthetünk: töltsük fel egyszerűen homokkal, s néhány gyönyörű kagylóhéjat vagy csigát illesszünk bele. A natúr dekorációhoz jól mutat egy szép, óriás zöld növénydekoráció is, amelyet akár egyetlen, óriási zöld növény is kiválthat, ha történetesen nincs lehetőségünk szobanövényt nevelgetni, de vágott virágcsokrunkat is feldobhatjuk vele, míg önmagában is csodás minimalista dekorációt alkot egy szép padlóvázába helyezve. De akár választhatunk kiváló Glamour faliórát vagy elegáns, könnyed geometrikus dísznek is beillő tárgyakat, órákat…

konnyedlegiesdekoraciokelettereinkbe 4

A kellemes földszínben, a népszerű taupe árnyalatában pompázó Craving váza egyedi formavilágával egyenesen ragyogni fog a helyiségben! Egy ilyen egyszerű, de jól eltalált vázával olyan kiegészítőhöz juthatunk, amelynek minden barátnőnk a csodájára jár: az ívesen kialakított száj és a gömbölyded forma tökéletes harmóniát alkot együtt.

konnyedlegiesdekoraciokelettereinkbe 5

Ám, ha még több ragyogást szeretnénk vinni a glamour stílusú vagy minimalista enteriőrbe, akkor a Multi Glamour falióra tökéletes választás lehet! A fémből készült 50 cm-es, gyönyörű faliórát érdemes lakásunk olyan szegletében elhelyezni, ahol sok napfény éri, így folyton csillog, ragyog – a látvány egyszerűen lenyűgöző lesz!

konnyedlegiesdekoraciokelettereinkbe 6

Jól illik hozzá a szintén légies, geometrikus stílusú, rose gold gyümölcsöstál, telis-teli ropogós friss gyümölccsel – bármely étkezőt, konyhát vagy akár nappalit feldob. A népszerű rose gold árnyalatban egyébként még órát is találhatunk a kínálatban, ám ha az ezüstre voksolunk, akkor is számtalan termék közül válogathatunk.

Azoknak, akik a praktikus, funkcionális dekorációt vagy ajándéktárgyat keresik, egy kellemes, letisztult, modern újságtartó fém és natúr fa árnyalatok kombinációjából nyújthat kiváló megoldást, amely egyébként a fehér mellett még fekete színben is fellelhető a Home&Design webáruház kínálatában.

konnyedlegiesdekoraciokelettereinkbe 7

Annak, aki tudatosan tervez és vásárol, érdemes az akciós termékek között is szétnéznie, hiszen, ha minimál vagy cseppnyi glamour stílusban ragyog otthonunk, akkor akár az ünnepekre tartogatott szépségekkel egész évre feldobhatjuk otthonunkat – például egy szép asztali futó az ünnepi terítékhez, de akár születésnapra, esküvőre…

konnyedlegiesdekoraciokelettereinkbe 8

Ha szeretjük a karakteres hangulatot és a gömböket, akkor az egyszerű, fémes színvilágú dekorgolyók is remekül kiemelnek egy-egy polcot, vitrint vagy dísztálat. Mindez pedig csupán egy kis ízelítő volt, ám a több ezer termékből millióféle stílusban, összeállításban variálhatjuk kedvenceinket. Vázák, órák, képkeretek és elképesztően sokféle ékszerdoboz, utazó piperés doboz és még megannyi más szép és hasznos holmi közül válogathatunk.
Ha pedig mégsem tetszik a megrendelt termék színe, vagy éppen kisebbre – nagyobbra, vagy csak másra gondoltunk, bátran hívjuk őket, garantáltan azonnal intézkednek. Ez a 100%-os Mosolygarancia! S mivel valamennyi termék minőségi árukészletből származik,a csalódásra kicsi az esély, ám ha mégis, akkor élhetünk a 30 napos pénzvisszafizetési garanciával is. A Home&Design ugyanakkor értékeli bizalmunkat: amennyiben vásárlásunk összege meghaladja a 15 000 Ft-ot, futárszolgálatuk ingyen szállítja a megadott címre a termékeket.

Home & Design Lakberendezés – Ajándék:
https://lakberendezes-ajandek.hu/bolt/
Egész nap hívható telefonszámukon bármikor várják az Ön hívását is: 70/947 6069

 

Cikkek
& ÉrdekessÉgek

Széllkapu függőkerttel, találkozóhelyekkel

A 2013-ban kezdődött Millenáris projekt befejezéseképpen megnyílt a budai Széllkapu mintegy 17 ezer négyzetméter zöldfelülettel, amely az elhanyagolt telket hivatott revitalizálni. Az új fővárosi zöldfelületen 355 előnevelt fát telepítettek, létrehoztak egy 700 négyzetméteres, vízinövényeknek otthont adó tavat, és kialakítottak egy új mélygarázst is. A 2013-ban kezdődött Millenáris projekt befejezéseképpen megnyílt a budai Széllkapu mintegy 17 ezer négyzetméter zöldfelülettel, amely az elhanyagolt telket hivatott revitalizálni. Az új fővárosi zöldfelületen 355 előnevelt fát telepítettek, létrehoztak egy 700 négyzetméteres, vízinövényeknek otthont adó tavat, és kialakítottak egy új mélygarázst is. A fenntarthatóság érdekében elsősorban honos, a városi klímát és az ökológiai adottságokat jól tűrő fákat és cserjéket, illetve úgynevezett stressztűrő évelőfajokat választva sokszínű, biodiverz környezet jött létre mintegy 17 ezer négyzetméter zöldfelülettel. A rengeteg pad, a lankás részeknek nézőtérjelleget adó ülőtámfalak és a tér tagoltsága lehetővé teszi, hogy a parkban több program is fusson egy időben, különböző helyszíneken. A sétautak három, gomba formájú, árnyat adó építményben futnak össze, tetejükön napelemekkel, így tágas, agóraszerű találkozóhely jött létre. A megnyíló kétszintes Millenáris2 mélygarázs 500 gépkocsi befogadására alkalmas, ezzel helyreállítva a terület beruházás előtti parkolóhelyszámát. Nagyobb összefüggő állomány a százötven díszcseresznye fa, amelyek cseresznyevirágzás idején különleges hangulatot árasztanak, de vannak a területen nagyobb méretű lepényfák, tölgyek, fenyők, almák, nyírek és gyertyánok is. Emellett ötvenezer évelő növény, rengeteg díszfű, nagyméretű cserje és negyvenezernél több hagymás növény színesíti a nagyközönség előtt is megnyíló parkot. A Széllkapu terveit a TSPC Mérnökiroda, Kádár Mihály és Könözsi Szilvia készítette. A park tájépítészei, Majoros Csaba és Balogh Andrea változatos domborzatú parkot terveztek. A bevásárlóközpont felé méretes függőkertet építettek, amelynek akár panorámalifttel is megközelíthető felső szintjéről kilátás nyílik a Margit körút, a Vár és a budai hegyek felé. A szemközti oldalon, a park középső traktusában elhelyezett vízfelület felé déli irányba lejtő, pihenésre alkalmas domboldalt alakítottak ki. Nem messze a tótól kapott helyett a párásító fúvókkal is felszerelt vízjáték. A színes fényekkel megvilágított, programozható vízsugarak dizájnbetonlapokból törnek elő, amelyek felületébe stilizált növény- és állatfajtákat megjelenítő grafikákat martak. {igallery id=4799|cid=1101|pid=1|type=category|children=0|showmenu=0|tags=|limit=0}

Új kilátó a Naplás-tó partján

A XVI. kerületi Naplás-tó környezetében új kilátót építtet a Pilisi Parkerdő Zrt. azzal a céllal, hogy a pesti oldali városi erdők ökológiai és turisztikai értékét fejlessze. A beruházás értékét növeli, hogy a környék az utóbbi évtizedekben ipari övezetből intenzíven alakult át lakó és pihenő övezetté. A XVI. kerületi Naplás-tó környezetében új kilátót építtet a Pilisi Parkerdő Zrt. azzal a céllal, hogy a pesti oldali városi erdők ökológiai és turisztikai értékét fejlessze. A beruházás értékét növeli, hogy a környék az utóbbi évtizedekben ipari övezetből intenzíven alakult át lakó és pihenő övezetté. A Naplás-tó Budapest legnagyobb kiterjedésű állóvize, valójában a Szilas-patak árvízvédelmi tározója Cinkota mellett, amely mára a fővárosiak egyik kedvenc pihenőhelyévé nőtte ki magát, nem mellesleg pedig színes állat- és növényvilága miatt is érdemes meglátogatni. A tó és közvetlen környezete 1997 óta természetvédelmi terület, a cinkotai parkerdővel és a Merzse-mocsárral együtt számos vízimadár fontos pihenőhelye a tavaszi és őszi madárvonulási időszakban. A kilátó megvalósítását a fővárosi Tér-Köz pályázat és a XVI. kerületi önkormányzat finanszírozása tette lehetővé, terveit a Robert Gutowski Architects készítette, a kivitelező pedig a Prédikálószéki-kilátót is építő Fitotron System Kft. A terepi munkálatok a szükséges engedélyek birtokában augusztus első hetében indultak, a várható befejezés és átadás idén ősszel lesz. A kilátó koncepciójának megfogalmazása során a helyszín adottságait figyelembe véve fontos szempont volt, hogy a kilátó a fák fölé magasodjon, ezzel teljes panorámás kilátást téve lehetővé a környékre. Ez az átalakulás az erdők funkcióját és az erdei turisztikai lehetőségeket is megváltoztatja: szerencsésen felértékelődnek, ökológiai és turisztikai szempontból egyaránt méltó helyükre kerülhetnek a főváros pesti oldalának erdőterületei. {igallery id=4799|cid=1102|pid=1|type=category|children=0|showmenu=0|tags=|limit=0}

Új Duna-híd épül

Budapesten tehermentesíteni kell a belvárost, hogy egyszerűbben és gyorsabban lehessen utazni, és hogy a kevesebb károsanyag-kibocsátásnak köszönhetően klímabarát közlekedési rendszere legyen a fővárosnak. E célt szolgálja az új dél-pesti híd, amely közvetlen összeköttetést teremt Újbuda és Csepel, valamint Ferencváros, Kispest és Kőbánya között. A tervek szerint legkésőbb 2023-ban kiírható a kivitelezői tender, majd következhet a három évig tartó építkezés. Budapesten tehermentesíteni kell a belvárost, hogy egyszerűbben és gyorsabban lehessen utazni, és hogy a kevesebb károsanyag-kibocsátásnak köszönhetően klímabarát közlekedési rendszere legyen a fővárosnak. E célt szolgálja az új dél-pesti híd, amely közvetlen összeköttetést teremt Újbuda és Csepel, valamint Ferencváros, Kispest és Kőbánya között. A tervek szerint legkésőbb 2023-ban kiírható a kivitelezői tender, majd következhet a három évig tartó építkezés. Miközben Budapest belvárosi szakaszán megközelítőleg egy kilométerenként található átkelési lehetőség, délebbre csaknem tíz kilométer választja el egymástól a Rákóczi hidat és az M0 gyűrű déli hídját, ráadásul a déli városrészek között a mai napig nincs a városhatáron belüli közvetlen összeköttetés. Csepel immár hetven éve vár arra, hogy Budapesten belül végre átkelő épüljön a budai kerületek felé. Az új Duna-híd megépítéséről 2018 decemberében határozott a kormány, s míg a Rákóczi híd építésekor a villamos vonal kiépítését csak a híd átadása után húsz évvel pótolták Újbudára, addig az új Duna-híd esetében a hídon átvezető villamos vonalat már a híddal együtt tervezteti a kormány. Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelő államtitkár szerint az új híd önmagában is 50 ezernél is több autóval csökkentheti a belváros autóforgalmát. A budai Galvani utca és a pesti Illatos út vonalában épülő híddal közvetlen villamos összeköttetés jön létre Buda, Csepel és Dél-Pest között. A tervezendő négy kilométer hosszú villamos vonal Budán a Fehérvári úti villamos pályáról leágazva a Galvani utcán át Csepelen a Weiss Manfréd útnál a H7-es HÉV-et, a Soroksári útnál a H6-os, és a Kunszentmiklós-Tass elővárosi térséget kiszolgáló 150-es vasútvonalat is keresztezve a szakaszon 5 új akadálymentes megállópárt kap. Az utazási idő rövidülésével az érintett településrészek lakói könnyebben jutnak el a szomszédos kerületbe dolgozni, tanulni vagy éppen vásárolni; a felesleges kerülők megszűnésével pedig az autók károsanyag-kibocsátása is csökken.