Könnyed, légies dekorációk élettereinkbe

Áttetsző, légies üvegtárgyak, fényes, fémes hatású, minimalista kiegészítők, fehér és fekete, no és persze az elmaradhatatlan zöld növények – ezek azok a kortalan dekorációs elemek, amelyek minden évszakban, minden időben megállják a helyüket. És hogy ne legyen túl fárasztó az egymáshoz illő tárgyak beszerzése, rendeljük meg őket egy igényes, minőséget felvonultató web-áruház kínálatából, akár 100%-os Mosolygaranciával!

konnyedlegiesdekoraciokelettereinkbe 720

A Home&Design Lakberendezés-Ajándék webáruház kínálatából szinte bármit megrendelhetünk, ami otthonunk, irodánk, üzlethelyiségünk dekorációját illeti – de nyugodt szívvel rájuk bízhatjuk a nászajándék vagy az esküvői kiegészítők kérdését is. A bohókás cukiságokon túl könnyed, légies, minimalista elemeket is találunk nálunk. A különleges órák és elegáns üvegvázák egész évben friss hangulatot varázsolnak élettereinkbe. Az üveg és fém mindig stílusos, miközben elképesztően sokszínű formáját mutatja, és sokoldalúan felhasználható.

konnyedlegiesdekoraciokelettereinkbe 2

Gondoljunk akár egy kerek üvegtálra, amelybe a kavicsokon át a növénydekorációig bármit telepíthetünk, vagy ha hangulatos fényekre vágyunk, akár még illatgyertyákat is úsztathatunk benne, vagy egy mini kertet is telepíthetünk. Lehetőségeinknek csak a fantáziánk szab határt, ráadásul évről évre megújulhat a dekoráció, hiszen kedvünk szerint váltogathatjuk.

konnyedlegiesdekoraciokelettereinkbe 3

A légies, könnyed üvegből egészen izgalmas, különleges formákat is választhatunk – például a sokszínű, millió lehetőséget tartogató, karcsú alakkal megálmodott Salsa vázát, amelybe ragyogó nyári dekorációt is készíthetünk: töltsük fel egyszerűen homokkal, s néhány gyönyörű kagylóhéjat vagy csigát illesszünk bele. A natúr dekorációhoz jól mutat egy szép, óriás zöld növénydekoráció is, amelyet akár egyetlen, óriási zöld növény is kiválthat, ha történetesen nincs lehetőségünk szobanövényt nevelgetni, de vágott virágcsokrunkat is feldobhatjuk vele, míg önmagában is csodás minimalista dekorációt alkot egy szép padlóvázába helyezve. De akár választhatunk kiváló Glamour faliórát vagy elegáns, könnyed geometrikus dísznek is beillő tárgyakat, órákat…

konnyedlegiesdekoraciokelettereinkbe 4

A kellemes földszínben, a népszerű taupe árnyalatában pompázó Craving váza egyedi formavilágával egyenesen ragyogni fog a helyiségben! Egy ilyen egyszerű, de jól eltalált vázával olyan kiegészítőhöz juthatunk, amelynek minden barátnőnk a csodájára jár: az ívesen kialakított száj és a gömbölyded forma tökéletes harmóniát alkot együtt.

konnyedlegiesdekoraciokelettereinkbe 5

Ám, ha még több ragyogást szeretnénk vinni a glamour stílusú vagy minimalista enteriőrbe, akkor a Multi Glamour falióra tökéletes választás lehet! A fémből készült 50 cm-es, gyönyörű faliórát érdemes lakásunk olyan szegletében elhelyezni, ahol sok napfény éri, így folyton csillog, ragyog – a látvány egyszerűen lenyűgöző lesz!

konnyedlegiesdekoraciokelettereinkbe 6

Jól illik hozzá a szintén légies, geometrikus stílusú, rose gold gyümölcsöstál, telis-teli ropogós friss gyümölccsel – bármely étkezőt, konyhát vagy akár nappalit feldob. A népszerű rose gold árnyalatban egyébként még órát is találhatunk a kínálatban, ám ha az ezüstre voksolunk, akkor is számtalan termék közül válogathatunk.

Azoknak, akik a praktikus, funkcionális dekorációt vagy ajándéktárgyat keresik, egy kellemes, letisztult, modern újságtartó fém és natúr fa árnyalatok kombinációjából nyújthat kiváló megoldást, amely egyébként a fehér mellett még fekete színben is fellelhető a Home&Design webáruház kínálatában.

konnyedlegiesdekoraciokelettereinkbe 7

Annak, aki tudatosan tervez és vásárol, érdemes az akciós termékek között is szétnéznie, hiszen, ha minimál vagy cseppnyi glamour stílusban ragyog otthonunk, akkor akár az ünnepekre tartogatott szépségekkel egész évre feldobhatjuk otthonunkat – például egy szép asztali futó az ünnepi terítékhez, de akár születésnapra, esküvőre…

konnyedlegiesdekoraciokelettereinkbe 8

Ha szeretjük a karakteres hangulatot és a gömböket, akkor az egyszerű, fémes színvilágú dekorgolyók is remekül kiemelnek egy-egy polcot, vitrint vagy dísztálat. Mindez pedig csupán egy kis ízelítő volt, ám a több ezer termékből millióféle stílusban, összeállításban variálhatjuk kedvenceinket. Vázák, órák, képkeretek és elképesztően sokféle ékszerdoboz, utazó piperés doboz és még megannyi más szép és hasznos holmi közül válogathatunk.
Ha pedig mégsem tetszik a megrendelt termék színe, vagy éppen kisebbre – nagyobbra, vagy csak másra gondoltunk, bátran hívjuk őket, garantáltan azonnal intézkednek. Ez a 100%-os Mosolygarancia! S mivel valamennyi termék minőségi árukészletből származik,a csalódásra kicsi az esély, ám ha mégis, akkor élhetünk a 30 napos pénzvisszafizetési garanciával is. A Home&Design ugyanakkor értékeli bizalmunkat: amennyiben vásárlásunk összege meghaladja a 15 000 Ft-ot, futárszolgálatuk ingyen szállítja a megadott címre a termékeket.

Home & Design Lakberendezés – Ajándék:
https://lakberendezes-ajandek.hu/bolt/
Egész nap hívható telefonszámukon bármikor várják az Ön hívását is: 70/947 6069

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop