Curver – a tökéletes választás

A Curver – mint a Keter csoport tagja és az Allibert márka tulajdonosa – immár 70 éve szolgálja mindennapjaink kényelmét bel- és kültéri egyedi formájú termékeivel, amelyek átgondolt megoldásainak és prémium minőségének köszönhetően töretlenül népszerűek hazánkban. Itt a tavasz, indult a kerti szezon, nincs más teendőnk, mint kényelmesen végigböngészni a kerti bútor webáruház honlapját, amely éjjel-nappal nyitva áll, ám az alapos vásárlók a márkaboltban személyesen is megtekinthetnek számos terméket.

curveratokeletesvalasztas 720

Napozóágyak, kerti székek, asztalok, rattan ülőgarnitúrák, különböző kiegészítők, virágcserepek, kerti játékok, tárolók, komposztálók, szerszámos házak… sokszínűségükkel újjávarázsolhatjuk erkélyünket, teraszunkat, kertünket. Szinte végtelen a curver-lifestyle.hu webáruház kültéri kínálata, amelyek nélkül ma már elképzelhetetlen a tavasz és a nyár. A termékek rendkívül magas minőségű műanyagból készülnek, ebben rejlik tartósságuk oka, abszolút UV- és fagyállóak, tisztántartásuk egyszerű, összeállításuk semmilyen szakértelmet nem igényel, nem hagynak cserben a legvadabb időjárási viszontagságok közepette sem, és a garancia is biztosan érvényesíthető. Az online tér előnye, hogy nincsenek nyitási-zárási anomáliák, vásárlói túlkapások, felesleges idő- és energiapocsékolás az utazással, a leírások és valósághű fotók segítenek a tájékozódásban és a döntésben, ám a Curver egyetlen európai bemutatótermében, a budaörsi márkaboltban kézzelfoghatóan is meggyőződhetünk a termékekről.

curveratokeletesvalasztas 3
Kényelem és stílus az udvarban: kerti bútor szett
A műanyag kerti bútor szett édenkertet teremt az udvarunkban! Nyilván egyesével is összeválogathatnánk a bútorokat, de ha garnitúrában gondolkodunk, nem kell órák hosszat keresgélni az egymáshoz illő székeket, asztalokat, és rögtön egységes stílusúvá, hangulatúvá válik a kert, terasz. Hogy pontosan milyen stílusú készlet illik hozzánk? Ha modern stílusú készletet keresünk, a Corfu szettet ajánljuk, mert bár stílusa visszafogott, mégis modern, így kitűnően kitöltheti az udvaron felszabaduló teret. A két fotel mellé szófa és asztal is társul, így hiánytalanul élvezhetjük kényelmét. A Corfu bútorai olyan párnákkal büszkélkednek, amelyek élvezetessé teszik a relaxálás, a családi vacsorákat vagy kávéillatú reggeleket.
A műrattan kerti bútor jól bírja a megpróbáltatásokat, maga a megtestesülő praktikum és esztétikum. Jól idomul a környezeti hatásokhoz, nem tesznek benne kárt a meglepetésszerűen érkező időjárási viszontagságok, márpedig ilyenből akad elég, amúgy sem életszerű folyton fóliával a kezünkben rohangálni a kertben vagy teraszon, letakarni asztalt, széket az érkező vihar miatt. A termékpaletta tagjai funkcionalitásban, kisugárzásban, fizikai megjelenésben ugyan eltérőek egymástól, ám valamennyi prémium minőség, rattan hatásuknak hála nem szálasodnak ki, strammságuk megkérdőjelezhetetlen.
A stabilitás és a nagyfokú ellenállóság kiváló és a gyakorlati életben eredményes párosítás, ezért jó döntés, ha a műrattan kerti bútor szépsége udvarunkban is érvényesül!

curveratokeletesvalasztas 2
A kerti műanyag ház rendet kínál
Számos kertet csúfítanak el a rendetlenül szem előtt hagyott szerszámok, gyermekjátékok, fűnyírók, amelyek pedig egy csinos kerti szerszámos ház beszerzésével könnyen orvosolhatók lennének, s máris minden átható. A kínálatban található modellek különböző paraméterekkel rendelkeznek, ezért könnyedén megtaláljuk azt a méretet, színt és kialakítást, amely a legideálisabb számunkra, s amely kerti szerszámos ház minden esetben remek szolgálatot tesz. Megtalálhatók a repertoárban acélszerkezettel megerősített változatok, vastag, kétszárnyú ajtóval felszerelve, sok esetben lehetőség van az eredeti szín megváltoztatására is. Az időjárással szembeni ellenálló képesség miatt nem kell aggódni, a kínálatban fellelhető kerti szerszámos házak télen is és nyáron is kiváló szolgálatot nyújtanak. Az Oakland házai például méltán büszkélkednek nagy rajongótáborral, hiszen minden olyan pozitív jellemvonást megtestesítenek, ami elvárásként merülhet fel ezen a területen. Az Oakland festhető kerti házak megerősített acélszerkezettel rendelkeznek, maradéktalanul ellenállnak az UV-sugárzásnak, a fagynak és a hőnek. Ilyen feltételek mellett nemcsak kényelemben, rendben, hanem biztonságban is tudhatjuk felszereléseinket.

curveratokeletesvalasztas 1
Virágládák és virágcserepek
A virágládákkal meseszerűvé varázsolhatjuk a kertet, teraszt, erkélyt, semmivel össze nem téveszthető hangulatot teremtve. Mivel azonban e termékek télen-nyáron kint vannak, az időjárási viszontagságok nem egyszer komoly kihívások elé állítják őket, ezért elengedhetetlen a kitűnő minőség, különben egy nyár után kifakulnak, szálasodni kezdenek, két fagyos éjszaka után kettérepednek. A Curver márka termékei ellenállnak az UV-sugárzásnak, fagy- és hőálló termékek, rattan hatásuknak köszönhetően nem szálasodnak és könnyen tisztíthatók. Számtalan stílus közül választhatunk, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen karakteres udvar részévé válhassanak e hasznos és dekoratív kiegészítők.

www.curver-lifestyle.hu

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop