Curver – a tökéletes választás

Curver – a tökéletes választás

FaceBook  Twitter  rjon neknk!

A Curver – mint a Keter csoport tagja és az Allibert márka tulajdonosa – immár 70 éve szolgálja mindennapjaink kényelmét bel- és kültéri egyedi formájú termékeivel, amelyek átgondolt megoldásainak és prémium minőségének köszönhetően töretlenül népszerűek hazánkban. Itt a tavasz, indult a kerti szezon, nincs más teendőnk, mint kényelmesen végigböngészni a kerti bútor webáruház honlapját, amely éjjel-nappal nyitva áll, ám az alapos vásárlók a márkaboltban személyesen is megtekinthetnek számos terméket.

curveratokeletesvalasztas 720


Napozóágyak, kerti székek, asztalok, rattan ülőgarnitúrák, különböző kiegészítők, virágcserepek, kerti játékok, tárolók, komposztálók, szerszámos házak… sokszínűségükkel újjávarázsolhatjuk erkélyünket, teraszunkat, kertünket. Szinte végtelen a curver-lifestyle.hu webáruház kültéri kínálata, amelyek nélkül ma már elképzelhetetlen a tavasz és a nyár. A termékek rendkívül magas minőségű műanyagból készülnek, ebben rejlik tartósságuk oka, abszolút UV- és fagyállóak, tisztántartásuk egyszerű, összeállításuk semmilyen szakértelmet nem igényel, nem hagynak cserben a legvadabb időjárási viszontagságok közepette sem, és a garancia is biztosan érvényesíthető. Az online tér előnye, hogy nincsenek nyitási-zárási anomáliák, vásárlói túlkapások, felesleges idő- és energiapocsékolás az utazással, a leírások és valósághű fotók segítenek a tájékozódásban és a döntésben, ám a Curver egyetlen európai bemutatótermében, a budaörsi márkaboltban kézzelfoghatóan is meggyőződhetünk a termékekről.

curveratokeletesvalasztas 3
Kényelem és stílus az udvarban: kerti bútor szett
A műanyag kerti bútor szett édenkertet teremt az udvarunkban! Nyilván egyesével is összeválogathatnánk a bútorokat, de ha garnitúrában gondolkodunk, nem kell órák hosszat keresgélni az egymáshoz illő székeket, asztalokat, és rögtön egységes stílusúvá, hangulatúvá válik a kert, terasz. Hogy pontosan milyen stílusú készlet illik hozzánk? Ha modern stílusú készletet keresünk, a Corfu szettet ajánljuk, mert bár stílusa visszafogott, mégis modern, így kitűnően kitöltheti az udvaron felszabaduló teret. A két fotel mellé szófa és asztal is társul, így hiánytalanul élvezhetjük kényelmét. A Corfu bútorai olyan párnákkal büszkélkednek, amelyek élvezetessé teszik a relaxálás, a családi vacsorákat vagy kávéillatú reggeleket.
A műrattan kerti bútor jól bírja a megpróbáltatásokat, maga a megtestesülő praktikum és esztétikum. Jól idomul a környezeti hatásokhoz, nem tesznek benne kárt a meglepetésszerűen érkező időjárási viszontagságok, márpedig ilyenből akad elég, amúgy sem életszerű folyton fóliával a kezünkben rohangálni a kertben vagy teraszon, letakarni asztalt, széket az érkező vihar miatt. A termékpaletta tagjai funkcionalitásban, kisugárzásban, fizikai megjelenésben ugyan eltérőek egymástól, ám valamennyi prémium minőség, rattan hatásuknak hála nem szálasodnak ki, strammságuk megkérdőjelezhetetlen.
A stabilitás és a nagyfokú ellenállóság kiváló és a gyakorlati életben eredményes párosítás, ezért jó döntés, ha a műrattan kerti bútor szépsége udvarunkban is érvényesül!

curveratokeletesvalasztas 2
A kerti műanyag ház rendet kínál
Számos kertet csúfítanak el a rendetlenül szem előtt hagyott szerszámok, gyermekjátékok, fűnyírók, amelyek pedig egy csinos kerti szerszámos ház beszerzésével könnyen orvosolhatók lennének, s máris minden átható. A kínálatban található modellek különböző paraméterekkel rendelkeznek, ezért könnyedén megtaláljuk azt a méretet, színt és kialakítást, amely a legideálisabb számunkra, s amely kerti szerszámos ház minden esetben remek szolgálatot tesz. Megtalálhatók a repertoárban acélszerkezettel megerősített változatok, vastag, kétszárnyú ajtóval felszerelve, sok esetben lehetőség van az eredeti szín megváltoztatására is. Az időjárással szembeni ellenálló képesség miatt nem kell aggódni, a kínálatban fellelhető kerti szerszámos házak télen is és nyáron is kiváló szolgálatot nyújtanak. Az Oakland házai például méltán büszkélkednek nagy rajongótáborral, hiszen minden olyan pozitív jellemvonást megtestesítenek, ami elvárásként merülhet fel ezen a területen. Az Oakland festhető kerti házak megerősített acélszerkezettel rendelkeznek, maradéktalanul ellenállnak az UV-sugárzásnak, a fagynak és a hőnek. Ilyen feltételek mellett nemcsak kényelemben, rendben, hanem biztonságban is tudhatjuk felszereléseinket.

curveratokeletesvalasztas 1
Virágládák és virágcserepek
A virágládákkal meseszerűvé varázsolhatjuk a kertet, teraszt, erkélyt, semmivel össze nem téveszthető hangulatot teremtve. Mivel azonban e termékek télen-nyáron kint vannak, az időjárási viszontagságok nem egyszer komoly kihívások elé állítják őket, ezért elengedhetetlen a kitűnő minőség, különben egy nyár után kifakulnak, szálasodni kezdenek, két fagyos éjszaka után kettérepednek. A Curver márka termékei ellenállnak az UV-sugárzásnak, fagy- és hőálló termékek, rattan hatásuknak köszönhetően nem szálasodnak és könnyen tisztíthatók. Számtalan stílus közül választhatunk, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen karakteres udvar részévé válhassanak e hasznos és dekoratív kiegészítők.

www.curver-lifestyle.hu

 

Cikkek
& ÉrdekessÉgek

Átadták a Nemzeti Táncszínházat

Az évek óta tartó nagyszabású kulturális beruházásokkal Budapest immár Európa egyik kulturális ékkövévé vált, és hol van még a sor vége – Operaház, Nemzeti Múzeum kertje, Liget Projekt. A Millenáris Parkban most átadott Nemzeti Táncszínház nemcsak a magyar táncszakma számára jelent mérföldkövet, befogadó otthona lesz a teljes hazai és nemzetközi táncművészetnek. Az évek óta tartó nagyszabású kulturális beruházásokkal Budapest immár Európa egyik kulturális ékkövévé vált, és hol van még a sor vége – Operaház, Nemzeti Múzeum kertje, Liget Projekt. A Millenáris Parkban most átadott Nemzeti Táncszínház nemcsak a magyar táncszakma számára jelent mérföldkövet, befogadó otthona lesz a teljes hazai és nemzetközi táncművészetnek. A Nemzeti Táncszínház a hazai táncszíntér legfontosabb központjaként 2001 óta szolgálja a magyar kultúrát, befogadó színházként az intézmény közel negyven magyar, professzionális társulattal dolgozik együtt. A néptáncon át a klasszikus balettig, a társas tánctól a kortárs táncon keresztül az interaktív gyermekelőadásokig, műfaji sokszínűséggel kívánja fenntartani a táncszínházba járó közönség érdeklődését. Évente közel 300 előadást mutatnak be, hazai előadásaik éves nézőszáma megközelíti a százezer főt. A közel hétezer négyzetméteres Nemzeti Táncszínházat ZDA Zoboki Építésziroda tervei alapján a Millenáris Park E épületében, a volt GANZ művek egykori ipari épületéből alakították ki, új főhomlokzattal és előcsarnokkal. A beruházás munkái 2014-ben kezdődtek, a kivitelezésre kiírt legjobb pályázatot a ZÁÉV Építőipari Zrt. nyújtotta be. A beruházás összköltsége 4.6 milliárd forint volt. A beruházás során létrehoztak egy 368 főt befogadó nagytermet, 120 fős kistermet, két próbatermet, kamaratermet, valamint a hozzá kapcsolódó kiszolgáló helyiségeket és öltözőket. Az épületben helyet kapott még egy hangstúdió is, és egy szezontól függetlenül folyamatosan nyitva tartó kávézó. A napjaink legmodernebb technikai elvárásainak megfelelő, kifejezetten táncelőadásokra tervezett épület nagytermében speciális színpadot és mobil nézőteret alakítottak ki, Red Dot Design-díjas székekkel. A tervezők célja kettős volt: egyrészt kiemelni a meglévő ipari műemléképület erényeit, másrészt úgy alakítani át a teret, hogy az megfeleljen a táncszakma szerteágazó jelenlegi és jövőbeli igényeinek is. Az egybefüggő, pillérek nélküli előcsarnok felett kapott helyet a térben lebegő kisterem. A különleges mérnöki megoldásnak köszönhetően a terem csonka kúpként lóg be az előcsarnok fölé: a termet tartó 1500 tonnás vasbeton szerkezethez közel 200 tonna betonacélt építettek be, a tartók geometriáját finoman lekövető fa-álmennyezet pedig 13 ezer darab faelem felhasználásával készült. Fotó forrása: Hlinka Zsolt {igallery id=4799|cid=1011|pid=1|type=category|children=0|showmenu=0|tags=|limit=0}

A Közlekedési Múzeum új épülete

A Közlekedési Múzeum új helyszínén, a kőbányai volt Északi Járműjavítóban hirdették ki a nemzetközi építészeti tervpályázat eredményét, amelyre 13 magyar és külföldi pályamű érkezett, és az első díjat a világhírű amerikai Diller Scofidio + Renfro építésziroda "komplex, a terület ipari örökségét izgalmasan ellenpontozó, korszerű kiállítótereket és magas minőségű szabadtereket létrehozó" terve nyerte el. A Közlekedési Múzeum új helyszínén, a kőbányai volt Északi Járműjavítóban hirdették ki a nemzetközi építészeti tervpályázat eredményét, amelyre 13 magyar és külföldi pályamű érkezett, és az első díjat a világhírű amerikai Diller Scofidio + Renfro építésziroda "komplex, a terület ipari örökségét izgalmasan ellenpontozó, korszerű kiállítótereket és magas minőségű szabadtereket létrehozó" terve nyerte el. A kormány döntése értelmében a Közlekedési Múzeum régi városligeti épülete újjáépítését követően a Magyar Innováció Házának ad majd otthont, az ország egyik leglátogatottabb múzeumának számító Közlekedési Múzeum új épületét pedig a volt Északi Járműjavító Dízelcsarnokának bővítésével hozzák létre. A terület közvetlenül kapcsolódik az egykori járműjavító úgynevezett Eiffel-csarnokában már épülő Opera Műhelyházhoz. E két beruházás együttesen Budapest legnagyobb barnamezős kulturális városfejlesztése, amely a mintegy hét hektáron megvalósuló programjával alapvetően változtatja meg a Kőbánya és a belváros közötti jelenlegi rozsdaövezetet, és néhány év alatt új közösségi és kulturális központtá alakul át. A legkorszerűbb kiállítástechnológiával újjáépített üzemcsarnok különleges helytörténeti és építészeti emlék marad, ám ezzel a funkcióváltással véglegesen bekapcsolódik a főváros vérkeringésébe és Budapestet a nemzetközi múzeumi élet élvonalába helyezi. A pozitív változás a környező városrészek felértékelődését is magával hozza, ami hosszú távon előmozdíthatja Kőbánya egészének megújulását. További fontos cél volt, hogy a múzeum ne csak a családoknak szóljon, hanem szakértőknek is - jegyezte meg. Kristin Feireiss azt mondta: a nyertes pályamű egy olyan kiemelkedő alkotás, amely egyesíti egyetlen épületkomplexumon belül a történelmet, a jelent és a jövőt. A szintén zsűritag Pieter Jonckers, a belga nemzeti vasúti múzeum igazgatója úgy fogalmazott: a nyertes terv lenyűgözte őket, "bátorságot mutatott, nyíltságot, ambíciót, becsvágyat, valamint vízióval is rendelkezett". Budapest, Magyarország és a világ megérdemli ezt a múzeumot, amely "elképesztő, lélegzetelállító hely lesz" - jelentette ki. Képek forrása: Diller Scofidio {igallery id=4799|cid=1016|pid=1|type=category|children=0|showmenu=0|tags=|limit=0}

Miért lelkesedünk 2019-ben?

Az Ambiente trend előrejelzéseit évről évre világméretű kutatások előzik meg. Az enteriőr dizájn fejlődését e trendek felismerése, a színek, stílusok, anyagok és az ezekhez társuló érzetek meghatározása nagyban befolyásolja. Mi ezért látogattunk el idén is a frankfurti Ambiente 2019 kiállításra. Az Ambiente trend előrejelzéseit évről évre világméretű kutatások előzik meg. Az enteriőr dizájn fejlődését e trendek felismerése, a színek, stílusok, anyagok és az ezekhez társuló érzetek meghatározása nagyban befolyásolja. Mi ezért látogattunk el idén is a frankfurti Ambiente 2019 kiállításra. Napról napra szaklapok, dizájnerek és influencerek kínálnak egyedi és a szüntelen megújulás szükségességét hirdető megoldásokat egy-egy felmerülő kérdésben. Egyre erőteljesebb azonban az a réteg, aki pontos célját megfogalmazva nyugalmat és tudatosságot keres a viszonylag gyorsan változó enteriőrtrendek között. 2019-ben azonban az Ambiente dizájner kutatói szerint létezik egy közös nevező, amely a fenntarthatóság – természetközeliség – újrahasznosíthatóság metatrendje lesz. Az Ambiente 2019 három nagyon fontos kategóriára osztott trendjei elsősorban azt mutatták be, hogy a közös nevezővel létrehozott eredmények milyen attraktívak és változatosak lehetnek. 1. Ízléses rezidencia A tökéletes szaktudással, kifogástalan kivitelezéssel, gazdag színekkel, érzéki anyagokkal, tiszta vonalakkal és tökéletes arányokkal létrehozott nyugodt, időtlen elegancia trendje. A kiválasztott kedvenc darabok egyszeri alkotások, pontos célok mentén készültek.Minden kifinomult, elegáns, árnyalt, érzéki, ugyanokkor nem szokványos. A legtöbbet használt anyagok a nemes fák, a bőr, abouclé, a bársony, a velúr és a porcelán. Felületekben pedig a színes üveg, a dombornyomott, csiszolt, strukturáltfa és fémfelületek kapnak központi szerepet. 2. Csendes, nyugodt környezet Természetes, diszkrét, puha, lágy, szemlélődésre hívó, nyugtató enteriőr. Egyszerűen szép környezet, ahol a természetes, egyszerű, egyben hasznos termékek kielégítik a nyugalomra és az őszinteségre vágyók igényeit,a lágy színek pedig hozzájárulnak a stresszmentesített otthonhoz. Az anyagok és a kreativitás tiszteletben tartása mind a tervezés, mind a gyártás során nagy jelentőséggel bír.A természetes alapanyagokatkísérleti modern és hagyományos kézműves technikákkal kombináltan dolgozzák fel. Az enteriőr jellemző textíliái a gyapjú, a selyem, a kender és a vászon, valamint a fa, kő, szalma, agyag és kerámia gyakran az újrahasznosítás eredményei. A környezet fenntartható, innovatív, egyszerű és őszinte.   3. Örömteli enteriőr A stylingnak ezekben az enteriőrökben óriási a szerepe: mint önkifejezés merész színkombinációkkal és a véletlenszerű felfedezés varázsával alkot. A homogenitásnak, egységességnek itt nincs esélye. A dolgok rendezetlen módon keverednek, és játékosan a változatosságot ünneplik kompromisszumtól mentesen és örömtelin. Minden színes, vidám, élénk, gondtalan, merész, kicsit őrült, játékos és spontán. A minták keveréke ugyanolyan szokatlan, mint az anyagok sokfélesége: a botanikai motívumok, a geometriai és a túlméretezett figurák, a vintage nyomatok, illusztratív kárpitok és az innovatívan újrahasznosított műanyagok frissítő és meglepő módon párosulnak.A környezet kreatív, sokoldalú, nem szokványos, illusztrált, virágos, mintás és élénk. Japanstyle szekció Külön figyelemre méltó volt a kiállítás Japanstyle szekciója, amely szokatlan anyagkombinációival, felületeivel szerkesztőségünket levette a lábáról! A japán kultúrából idén bőven töltekezhetett a közönség. Színekben az algaszínek (norizöld), a cseresznyevirág, a cseresznyefa vörösesbarna árnyalatai, az alumíniumszürke, a szénfekete, a yamabuki sárga és a khaki szilvaszín, felületekben a nori alga felületéhez hasonló préselt, fémesen csillogó tört felületek – különösen alumíniumból és papírból – hódítottak és vonultak végig a különböző szekciókon. A kiállítás kiemelt partnere India volt, akik egyedi kézműves technikáikkal készített textiljeikkel, fém és fonott áruival vonzották a látogatókat. A Mi Otthonunk kedvenc dizájnere Pravinsinh Solanki indiai formatervező volt, aki kézműves, ragasztás és illesztés nélküli fából faragott és hasított vállfáival lenyűgözött bennünket! Élmény volt a madarak inspirálta remekműveket kézbe vennünk!   {igallery id=4799|cid=1013|pid=1|type=category|children=0|showmenu=0|tags=|limit=0}