Izgalmas megoldások – nem csak fürdőszobába, konyhába is

Idén bátran elengedhetjük fantáziánkat, előtérbe kerülhet legkreatívabb oldalunk, hiszen a legújabb trendek szerint nyugodtan társíthatjuk egymással a lapokat, a különböző felületeket akár egy helyiségen belül is. Ehhez ajánlunk néhány remek lapcsaládot, amelyet más családokkal vegyítve konyhánkban és fürdőszobánkban egyaránt használhatunk, az újhullám nagyköveteiként.

izgalmasmegoldasoknemcsakfurdoszobabakonyhabais 720

A fa családias, meghitt, mégis friss érzetet kelt. A Novabell Eiche kollekcióját számos árnyalatban választhatjuk. Aprólékosan kidolgozott felülete biztosítja, hogy szinte a megtévesztésig hasonlít az eredeti felülethez. Könnyedén kombinálhatjuk bármilyen más burkolattal is, így számos lakberendezési stílushoz alkalmazkodik.

izgalmasmegoldasoknemcsakfurdoszobaba 1
A márvány, amely sohasem megy ki a divatból. Azoknak, akik kedvelik az elegáns enteriőröket, szinte kötelező megismerniük a Fap Roma Diamond szemet gyönyörködtető darabjait. Ezzel a lapcsaláddal szárnyalhat a fantáziánk, és egyszerűen hangot adhatunk egyedi stílusunknak.

izgalmasmegoldasoknemcsakfurdoszobaba 2
A karakteres megjelenésű kőhatású lapok sokszor sokkal több lehetőséget kínálnak, mint azt elsőre gondolnánk. Ilyen a Fap Maku is, amelynek széles kínálata igazán egyedi megoldásokat tesz lehetővé. Öt színárnyalatához rengeteg dekorelem tartozik, számos méretben, így bármit megvalósíthatunk, amit csak megálmodunk.

izgalmasmegoldasoknemcsakfurdoszobaba 3
A különleges dekorelemek új arculatot varázsolnak minden helyiségnek. Akár konyhánkban, akár fürdőszobánkban bátran használjunk izgalmas dekorlapokat, mozaikokat, amelyekkel megtörjük az egyhangú falfelületeket. Az Atlas Concorde Mek családja számtalan különleges darabot, amellyel a végeredmény garantáltan ellenállhatatlan.

izgalmasmegoldasoknemcsakfurdoszobaba 4
A 20×20-as falicsempék egyre növekvő népszerűségre tesznek szert. A Novabell Deco kollekciója jellegzetes megjelenésű, geometrikus és organikus mintákat vonultat fel. Padlón és falon egyaránt használhatjuk, csak szabadjára kell engednünk kreativitásunk.

izgalmasmegoldasoknemcsakfurdoszobaba 5
Látogasson el vecsési szalonunkba, és tervezzük meg közösen álmai otthonát! Ötszáz négyzetméteres bemutatótermünkben változatos enteriőrökkel, szakképzett tanácsadókkal és 3D látványtervezéssel várjuk Önöket! Díjmentes szaktanácsadásunk magában foglalja, hogy segítünk kiválasztani az legmegfelelőbb burkolatot otthonába.

Bau-Styl Kft.
2220 Vecsés Fő út 2/C
www.bau-styl.hu
Telefon.: 29/352 709
E-mail: csempeszaniter@bau-styl.hu

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop