Energiahatékony épületek

Harmadszor rendezik meg Budapesten a CEP® Clean Energy & Passive House Expo Nemzetközi kiállítást és konferenciát az energiahatékony és intelligens épületekről. A kiállításon az energiahatékony épületek és felújítás területéről a legújabb termékekről, technológiákról, szolgáltatásokról és innovációkról kaphat áttekintő képet az érdeklődők október 19-én és 20-án.

 

2011-ben az energiahatékony építés és épületfelújítás, az intelligens épületek és épületautomatizáció, a passzívházak és a passzívházak komponensei témakörökkel foglalkozik kiemelten a rendezvény.

A kiállításra és a konferenciákra a építészeket, tervezőket, beruházókat, project managereket, az állami szervek, minisztériumok, önkormányzatok, egyesületek, energia szolgáltatók képviselőit, energia tanácsadókat, kereskedőket, szakiparosokat, a tudomány és a kutatás reprezentánsait, szolgáltatókat, illetve a szakmai szervezetek képviselőit várják ebben az esztendőben is.

Az épületüzemeltetés tekintetében az ablak, ajtó, homlokzat, a homlokzatvédelem, helyreállítás,a régi épületek felújítása, a műemlékvédelem, a környezetbarát építőanyagok, a hőszigetelés, hővisszanyerés, a fal- és tetőszerkezetek, a szolár technológia, a geotermikus energia és a hőszivattyúk, a világítástechnika, illetve a termográfia – hőtérképkészítés lesz a középpontban. De szó lesz többek között az innovatív fűtési technológiákról, a szellőző rendszerekről, a fal-, padló- és plafonfűtésről, a saját energia termelésről és felhasználásról.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop