Kíméletes mosás, időtállóbb ruhák

Egy vadonatúj ruhában szebbnek, magabiztosabbnak érezzük magunkat. Szívesen megyünk színházba új selyemblúzban,  büszkén mutatjuk meg kollégáinknak az előző nap vásárolt szép kasmírpulóvert. Ám sokszor tapasztaljuk, hogy néhány mosás után a féltett holmi hamar veszít színéből, elveszíti  formáját, és már nem olyan szívesen vesszük fel. Az Electrolux mosógépei  speciális programokkal gondoskodnak róla, hogy minél tovább viselhessük kedvenceinket, és ha betartunk néhány egyszerű tanácsot, ruháink mindig kifogástalanok lesznek.

 

electrolux

 

1. Fordítsuk ki a ruhákat!

Így megóvhatjuk mosáskor a ruhadarabok külső felét a kopástól, és  tovább megőrzik színüket. Mosás előtt a gombokat gomboljuk be, a cipzárakat húzzuk fel, hogy ne akadjanak össze más ruhákkal, és a mosógép dobjával.

2. Használjunk mosózsákot!

Az Electrolux mosógépek speciális dobja és a programok futása ugyan kíméli a mosnivalókat, de az igazán kényes holmikat azért érdemes mosózsákban mosni. Így kevésbé bolyhosodnak, nem gabalyodnak össze.

3. Válasszunk megfelelő mosási programot!

Mosógépvásárlásnál vegyük figyelembe, hogy milyen textíliákat szeretnénk majd betenni a gépbe. Válasszunk olyan készüléket, amely a programok széles skáláját nyújtja: azaz  alkalmas a farmerek, sportruházat, selyem, ingek, kényes holmik vagy akár a függöny, takaró tisztítására is!

4. Válasszunk olyan mosógépet, amely a legkényesebb ruháinkra is vigyáz!

Új mosógép vásárlásánál érdemes olyan modellt keresni, amely a legkényesebb ruháinkra is vigyáz. A Woolmark Gold tanúsítvány igazolja, hogy a készülék a közismerten nehezen tisztítható gyapjú kímélő mosására is képes. Az Electrolux Woolmark Gold tanúsítványú mosógépeibe kedvenc gyapjú pulóvere mellé bátran betöltheti azokat a finom darabokat, amelyek címkéjük szerint csak kézzel moshatók.

5. Mosás helyett gőzöljünk!

Van megoldás a zakók vagy kosztümök otthoni felfrissítésére is. Bizonyos kellemetlen vagy épp egykor kellemes illatok képesek mélyen a szövetbe ívódni. Ilyenkor a különleges bánásmódot igénylő ruhákat tisztítóba szoktuk vinni, pedig elég lenne a szagoktól megválni és a gyűrődéseket kisimítani. Az Electrolux SteamSystem mosógépeinek gőzprogramja frissít, szagtalanít és kisimítja a ráncokat. A gőzprogram során a textil nem érintkezik közvetlenül sem vegyszerrel, sem vízzel, így nem is gyűrődik vagy deformálódik. Épp ellenkezőleg: a gőz hatására a gyűrődések kisimulnak, a szagok eltűnnek.

És még 1 tipp: Gyűjtse ruháit szennyeskosárban!

Könnyítse meg a hétvégi mosást azzal, hogy a hétvégén már nem kell összevadászni a szennyest a lakás különböző pontjairól!

Ha 2014. február 28-ig vásárol Electrolux felültöltős vagy elöltöltős mosógépet valamely Euronics szaküzletben, egy szennyestartó kosarat kap ajándékba. A praktikus kosár jól szellőzik és az egész heti mosnivaló belefér!

electrolux.hu

 


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop